Sari la conținut

Probleme motor 1.5 Dci 110 cp - Balta de ulei sub masina

Postări Recomandate

• Răspunsuri 130
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

82 00 768 927 este codul filtrului de ulei care trebuie folosit la 1.5 dci E5 / Height : 63 mm / Ø exterior : 76 mm / 2 bar   82 00 768 913 este mai scurt si rezista la o presiune mai mica / Height

Astazi am fost la service. La ora 14.00 inca asteptau raspunsul de la Dacia cu ceea ce trebuie sa faca. Se pare ca a cedat pompa de ulei adica a bagat presiune mai mare decat de obicei si a umflat fil

La mine in carte scrie de distributie(implicit si cureaua) ca se schimba la 90.000 km sau 4 ani. Ok, hai ca in afara e intervalul mai mare dar nu cred sa fie 160.000 km totusi....

Posted Images

Pai cum frate au remediat-o ? Asta e interesant sa spui deoarece este un defect al pompei de ulei din fabricatie.

Au vazut cumva prin blocul motor ca pompa este defecta si au schimbat-o fara sa ceara instructiuni la fabrica ?

Stii ce inseamna sa schimbi pompa de ulei ? Jumatatea din fata a masinii desfacuta adica pentru a ajunge la baia de ulei pentru a o demonta munceste o zi intreaga la demontat roti, fuzete, planetare, cardan, jug motor si altele pe care nu le mai insir aici (cand am vazut-o demontata jumatate si imprastiata pe jos eram gata gata sa nu mai ma intereseze de ea ca plata a ratei si sa renunt cu riscul de a pierde tot ce am platit pana acum dar am zis hai sa astept sa vad ce se intampla si care este rezultatul)

Intreaba-l pe mecanicul tau ce a facut de a remediat aceasta problema deoarece poate vor si altii sa verifice aceasta defectiune in service si sa stie oamenii ce sa ceara mecanicilor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...