Sari la conținut

Tutorial schimbare perii exterioare portieră Ph1 → Ph2

Postări Recomandate

Si mie mi se pare montajul putin defazat. Gaura de sus banuiesc ca ti-au dat-o ei, nu? De aici poate fi diferenta

Au luat model un PH2 din salon.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru cei care vor să scape de apă în portiere şi de mizeria acumulată…

Dupa mai multe deszapeziri am descoperit codurile de origine ale chederelor si pretul de reprezentanta: Dreapta fata 808204085r - 119 ron Stanga fata 808212427r - 119 ron Dreapta spate 808201118r -

O mica modificare pe care o aveam mai demult in plan, am pus-o in practica de catva timp. Nu am finalizat insa tot planul in lipsa unui cheder pe care nu prea reusesc sa-l gasesc. Am folosit 2 feluri

Posted Images

@bcmpst, ai observat cumva si daca e mai putin zgomot la rulare pe autostrada, acum cu aceste chedere suplimentare ?

sincer nu am fost atent .....si de obicei merg cu muzica putin mai tare....Cum spuneam, motivul principal pentru care am mai pus un rand de cheder, a fost praful dintre marginea usii si chederul din fabrica.

Link spre post

O mica modificare pe care o aveam mai demult in plan, am pus-o in practica de catva timp. Nu am finalizat insa tot planul in lipsa unui cheder pe care nu prea reusesc sa-l gasesc. Am folosit 2 feluri de cheder cu banda dublu adeziva, unul forma "D" si unul "V", chedere care se gasesc si in comert. De precizat ca nu sunt chedere pentru tamplarie. Sunt EPDM si nu au memorie, in sensul ca revin la forma initiala si nu raman plate dupa o perioada in care stau mai mult timp presate, exact ca si chederele originale. Ele arata cam asa... (...)

Frumos tutorial. Poti sa ne zici de unde ai luat chederele si cat au costat?

Link spre post

Chiar ca frumos tutorial. Se pare ca solutia aftermarket ar putea fi mai ieftina. :aww: Insa s-a gandit cineva si la o solutie pentru usa portbagajului? Eu, unul, am luat masina in ianuarie si pana am inmatriculat-o a zacut prin parcare. :brr: Evident ca a nins. ...Si, bineinteles ca a a batut teribil vantul. Concluzia, vifornita a bagat zapada prin TOATE locurile unde nu erau chedere. :shocked: Cand am deschis usile si portbagajul a cazut zapada monobloc pe mine si in masina... nu va spun ce era in masina. :sweat: Dar... in tot raul e si-un bine. Asa am ajuns sa ma inscriu pe . :hug: . Il stiam de ceva vreme dar il citeam ocazional. Numai ca, anul trecut, cand am vazut Mudster-ul am zis ca-i musai sa-mi iau si eu unul, poate nu in forma de prezentare a aceluia, insa clar ceva diferit de ce ofera producatorul, standard. Prin urmare, iata-ma in comunitate. Recunosc ca nu prea am fost activ insa am scormonit si pe alte -uri de prin lume. Pana acum, Dusteros din Argentina a fost cel mai frecventat. Acolo am dat peste un tip din Ucraina care si-a achizitionat un bull-bar sau o masca dedicata post-3692-0-22063400-1427193761_thumb.jpg pe care a reprodus-o cu succes. Scuze, nu doresc sa fiu offtopic insa era un exemplu. Si acestea pot continua cu exemple din Ucraina sau de pe Aliexpress unde am gasit protectii suplimentare pt portbagaj sau scurgerea de la parbriz etc.

Oricum asteptam cu interes preturile si sursa.

Multam si bafta.

Editat de Ucidutzu
Link spre post

Chederele le-am cumparat de aici.....

http://www.ebay.de/i...=STRK:MEBIDX:IT

L-am luat pe toate o data si am platit doar un singur transport. A ajuns in 6 zile, ceea ce m-a surprins. Urmeaza sa comand si ultimul cheder , care il voi pune de jur imprejur la portbagaj si la usile din fata. Si cam asta e.....Uitasem sa spun ca sub capota motorului am pus si acolo cheder pe partile laterale si in partea din fata unde lipsea din fabrica. este cheder cam de 3 cm inaltine ca si cel original. Asta l-am cumparat din Romania din targul de masini

Editat de bmcpst
Link spre post
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...