Sari la conținut

Tutorial schimbare perii exterioare portieră Ph1 → Ph2

Postări Recomandate

De ajutor, in cazul abordarii pietei dealer-ilor, este si seria de sasiu de facelift.

Dupa cum ziceam, fara ea, doar prin bunavointa angajatilor diverselor firme. De la verificarea prin telefon, fara aceasta serie de sasiu, sa va luati gandul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru cei care vor să scape de apă în portiere şi de mizeria acumulată…

Dupa mai multe deszapeziri am descoperit codurile de origine ale chederelor si pretul de reprezentanta: Dreapta fata 808204085r - 119 ron Stanga fata 808212427r - 119 ron Dreapta spate 808201118r -

O mica modificare pe care o aveam mai demult in plan, am pus-o in practica de catva timp. Nu am finalizat insa tot planul in lipsa unui cheder pe care nu prea reusesc sa-l gasesc. Am folosit 2 feluri

Posted Images

• 1 month later...

[...]

Dreapta spate 828201118r -

Stanga spate 828213416r -

[...]

Pana la urma am gasit un angajat amabil, am facut iar o comanda (pentru periile usilor din spate), iar angajatul mi-a corectat codurile.

Editat de JDm2006
Link spre post
  • 2 weeks later...

Mai mult, dar cat nu stiu sigur, nu am factura la indemana. Trei perii au facut aprox. 361 lei.

Asta cu tot cu TVA.

Si trei, pentru ca dintr-o experienta anterioara am stricat una din perii.

Pentru amatorii de piese de origine, atentie ca sunt destul de flexibile fata de cele montate pe masina. Daca incerci sa le scoti fara stiinta (cazul meu), le compromiti.

Gata. Le-am pus. A mers mult mai usor de data asta. Chiar si cele din spate, unde am avut ceva strangeri de inima din cauza acelor triunghiuri de plastic (nu este nevoie sa fie scoase).

Nu am film cu operatia pentru ca am fost singur ...

Editat de JDm2006
Link spre post
  • 2 months later...

Hello

Do you have numbers

Chederul superior (de la montantul A până la C) pare a fi modificat:

cât şi chederul de închidere a montantului B (de data aceasta unul complet, nu doar partea inferioară):

Or know where to buy / how much

The price of LZParts know and there is a large

Link spre post
  • 3 weeks later...

Am inteles utilitatea schimbarii periilor de geam de la PH1 la PH2 prin faptul ca se lipesc de geam mai bine oprind accesul mizeriei si a umiditatii in usa.

Daca ma poate lamuri cineva despre avantajele chederului de usa ( usi ) PH2 fata de PH1?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...