Sari la conținut

Tutorial schimbare perii exterioare portieră Ph1 → Ph2

Postări Recomandate

Mai putin zgomot de la vantu' care ne suiera p-acolo cand mergem mai tare. Sa fii atent daca dai de niste drum mai bun, cu asfalt mai curat asa, sa vezi ce zgomote mai auzi. Nu este ca si cand n-ai auzi nimic, ca PH1 sta cam slab cu antifonarea. Mi se par nitel cam scumpe pt niste bucati de cauciuc cu adeziv pe ele.

A, si chederoiu ala lung, gen streasina, este mai bun la PH2, atat ca profil cat si ca material. Oare asa or fi si chederele de la usi ? ca deja la usa din spate unul din ele imi tot face burta, iar in fatza la sofer se tot ridica la imbinare.

Editat de Negura
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 96
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru cei care vor să scape de apă în portiere şi de mizeria acumulată…

Dupa mai multe deszapeziri am descoperit codurile de origine ale chederelor si pretul de reprezentanta: Dreapta fata 808204085r - 119 ron Stanga fata 808212427r - 119 ron Dreapta spate 808201118r -

O mica modificare pe care o aveam mai demult in plan, am pus-o in practica de catva timp. Nu am finalizat insa tot planul in lipsa unui cheder pe care nu prea reusesc sa-l gasesc. Am folosit 2 feluri

Posted Images

Am fost si eu la service cu rugamintea ca as dori sa schimb

1 periile de usi - aduceti codurile si seria sasiului Dvs PH1si o serie de sasiu de la PH2 - n-sm inteles de ce ca doar au unul expus...dar ma rog probabilo trebuie sa-l copiez

**** Poate cineva sa recapituleze cele 4 coduri PERII DE GEAM PH2 DE LA CELE cele 4 usi

Io am inteles ca omul de la LZ nu a inlocuit chederele de la usi ci chederul denumit de Negura ' gen streasina ' CARE ESTE DENUMIREA EXACTA SI CODURILE daca ma puteti ajuta ....va rog. SAU GRESESC?

Link spre post

Am recapitulat: :flowers:

Schimbari garnituri la usi de la Duster

PH1 ( model vechi ) la PH2 ( model nou ) pentru o mai buna izolare:

1. Lame de geam

Coduri lame de geam Duster PH2:

Dreapta fata 808204085r - 119 ron

Stanga fata 808212427r - 119 ron

Dreapta spate 828201118r - 118 ron

Stanga spate 828213416r - 122 ron

Obs. Modelul vechi formeaza un spatiu liber intre geam si lama. Mizeria care se scurge pe geam se scurge direct in usa. Noua lama se lipeste de parpriz oprind aces efect.

2. Garnitura usa A – B – C deasupra usilor

Cel vechi PH1 Cel nou PH2

Cod: ( Set?) 2 x 768612881R Pret: 118 €

Obs. Modelul vechi dupa un timp filfiie la viteza cu zgomot. Modelul nou este mai intarit si asigura si o izolare mai buna pentru zgomot si praf.

3. Garnitura dintre usi

Cel vechi scurt PH1 Cel nou lung PH2

Coduri PH2: 828310941R si 828305831R ( stinga dreapta ) Pret: 64,4 €

Obs. Cel nou izoleaza mai bine acustic si contra prafului.

Nota preturile sunt informative. La service Dacia se cer doua coduri de sasiu pentru …nu stiu de ce.

Cod sasiu PH1: UU1HSDACN__954199 - al meu

Cod sasiu PH2: __________________ trebuie sa ma duc la salon sa iau unul.

Link spre post

Am fost la service si cu toate ca mi-e prieten de mult m-au cam trimis la plimbare. Acuma vreau sa revin cu scris negru pe alb sa nu mai aiba motive. Ma asteptam la alt tratament in definitiv ....Cu munca e bai la noi. De obicei trimit masinile la service cu scris negru pe alb ca alt fel nu se face aproape nimic inafara de factura.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...