Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

Am eu o bara, care a fost montata pe un Golf. Normal ca barele de Golf sun muuult mai subtiri, insa se poate regla destul de mult, dintrun surub. Acum stau si ma gandasc, surubul lasat la maxim, nu e suficient, imi lipsesc cativa centimetri ca sa-l pot monta. Cred ca week-endul acesta voi incerca sa gasesc un surub identic, dar mult mai lung, care sa permita sa se deschida mult mai mult acel suport. Poate reusesc asa .......

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

Multumesc de raspuns! Eu de fapt eram curios din alte motive: studiam cum sa prind un goPro de bara longitudinala, si ce diametru ar trebui sa aiba inelul de prindere. De-asta eram curios de dimensiunile barelor longitudinale :) Mie nu mi-a venit inca masina, dar deja fac planuri pentru IND :), altfel masuram direct pe masina.

Sent from my LG-E610v using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...