Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

In urma cu cateva luni au fost la LIDL niste bare de pus pe masina.... Aveau "dintii" de prindere foarte generosi, mie mi se parea ca s-ar potrivi la bara asta groasa.

Dar nu aveam inca facelift pe vremea aia si deci am ezitat sa le cumpar fara sa le testez.

M-am dus la LIDL dar nu am mai gasit acele bare, care aveau chiar pretul OK, putin peste 100 lei.... NU stiu de ce nu le-oi fi luat chiar si la risc !

Are cineva bare dintr-alea de la LIDL sa le testam pe Facelift ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da ,vino in ploiesti si-ti dau sa probezi

Si uite asa a mai trecut pe langa mine o sansa de a avea si eu bare din astea la un pret mic.

@lucian27b, cred ca esti a 20-a persoana care-mi spune (indirect) ca ar fi cazul sa trec pe la magazinul asta pt a verifica promotiile... si eu NU si NU. Atat de multe chestii am ratat de la ei... ca-mi vine sa-mi dau cu tesla-n.... CAP!

Link spre post

Am identificat o noua problema, sau oare smecherie ? :)

Este vorba de barele longitudinale, pe care se monteaza cele transversale pentru suportul de schi sau portbagaj. Barele longitudinale la FL sunt mult mai groase, decat cele la Dusterul "vechi". Pe acele bare deocamdata nu se potriveste absolut nimic, adica sunt mult prea groase. Am fost la reprezentanta THULE azi, si nu au solutii. Deocamdata nimeni din tara nu a incercat sa monteze barele transversale pe FL. In partea din fata si spate este plasticul acela, pe care se poate monta suportul, insa cel din fata va sta inclinat, deci portbagajul nu se va putea monta.

Vedeti vreo solutie de rezolvare ? Sau candva peste 3-4-5-6 luni cei de la Renault sau Dacia vor scoate un suport care se potriveste si pe FL, binenteles fiind "original" va avea si un pret ca atare. Azi vreau sa ma duc la reprezentanta sa vad ce parere au ei.....

Dealerul din Ungaria de la care am cumparat masina imi mai este dator cu aceste bare, ele fiind incluse in pretul final platit pentru masina. Nu le-a avut cand am fost dupa masina si s-a notat in PV ca mai urmeaza sa mi le trimita pe cheltuiala lui. Am trecut acolo un termen generos de 6 saptamani pentru livrare, oricum nu-mi trebuiau inainte de concediu. Dar dupa informatiile aparute pe forum i-am trimis un mail dealerului sa vedem cum stam.

Mi-a raspuns imediat ca de cateva zile au primit informarea de la importator ca aceste bare vor fi disponibile la comanda cel mai probabil din a doua jumatate a lunii mai! Mi-a zis ca pur si simplu n-a putut sa ma informeze sec despre acest lucru, inainte de a cerceta un pic posibilele solutii. Asa ca asteptam acum oferte de la diversi producatori/dealeri de accesorii auto din Ungaria.

Mi-a propus din start restituirea pretului pentru aceste bare daca asta vreau dar nu-mi convine aceasta varianta in primul rand pentru ca implica o serie de complicatii financiar-contabile-valutare, comisioane bancare etc (masina fiind pe firma), iar in al doilea rand am obtinut un pret mult prea bun pentru ele....

Link spre post

In urma cu cateva luni au fost la LIDL niste bare de pus pe masina.... Aveau "dintii" de prindere foarte generosi, mie mi se parea ca s-ar potrivi la bara asta groasa.

Dar nu aveam inca facelift pe vremea aia si deci am ezitat sa le cumpar fara sa le testez.

M-am dus la LIDL dar nu am mai gasit acele bare, care aveau chiar pretul OK, putin peste 100 lei.... NU stiu de ce nu le-oi fi luat chiar si la risc !

Are cineva bare dintr-alea de la LIDL sa le testam pe Facelift ?

Am eu barele alea de la Lidl. Daca e ne putem vedea si le dam o proba. Au ceva mai mare partea de prindere si s-ar putea sa se potriveasca.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...