Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

Acele orificii nu au fost concepute pentru acest scop, si pe bare astfel puse nu se pot monta cutii portbagaj. (vezi ce a scris @magyari in primul post) Cutiile portbagaj au suportii de prindere reglabili pe o distanta de la 40-50 cm pana la 80-90 cm, iar in cazul FL acele orificii sunt la 115 cm distanta, si orificiul din fata sta mult prea inclinat mai ales pentru barele cu profil dreptunghiular. Un suport de schiuri poate merge montat pe ele dar cutie in nici un caz. Eu peste 10 zile plec in concediu si n-am nici o sansa sa ma duc cu Dusterul daca nu gasesc o solutie pentru montarea cutiei... (trei adulti + 2 copii, schiuri+clapari+bagaje pentru 8 zille....)

Sper sa se gaseasca intre timp cineva o solutie, eu caut de o saptamana si inca nu am gasit nimic in comert. S-ar putea sa existe sisteme de prindere compatibile dar trebuie incercate, ca din poze nu se vad, iar dimensiuni (inaltime si circumferinta) de prindere nu prea scrie pe site-uri...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

Mi-a venit o idee, daca ne intalnim saptamana asta la "birou" sa imi aduci aminte sa iti explic. Am un suport primit de la cineva, care e posibil sa poata fi modificat, adica sa se poata deschide suficient suportul ca sa-l pot printe direct pe bara, nu pe plastic. Din pacate nu am avut timp suficient sa ma ocup de problema inca :). Azi mai trec si pe la Thule, sa va si de acolo, ceva modificat poate.... :)

Link spre post

Am vazut pe strada un Mitsubishi Outlander (2004 ?) ca in poza din link:

http://it.wikipedia.org/wiki/File:1st-Mitsubishi-Outlander.jpg

Am observat ca are barele foarte groase, ochiometric mi se par cam aceleasi dimensiuni ca la facelift, dar circulare.

Daca stie cineva bare pentru aceasta masina, poate s-ar potrivi si la facelift-ul nostru... Eu momentan caut pe net bare compatibile cu acesta, sa vad daca gasesc ceva...

Link spre post

Ca si diametru poate, dar ca si forma nu. Pana in momentul de fata nimic, de la nici o masina nu se potriveste :)))

later edit: in proportie de 90% am rezolvat problema. Azi daca nu ploua, cred ca voi finaliza "poiectul" si pun eventual niste poze. De la dealer mi s-a comunicat ca se stie de problema (binenteles s-au referit la fabrica), ca se lucreaza la o solutie, dar mai repede de mai, e foarte probabil sa nu se rezolve nimic. Acum imi pun asa singur niste intrebari, bun, tu producator nu poti incheia o conventie de ex. cu Thule (nu vreu sa ii fac reclama, sunt singurii care mi-au venit in minte acum) pentru producerea unor sisteme de prindere speciale ? Sau modificarea partiala a celor existente ? Tu ca si producator, nu poti proiecta si produce un sistem de prindere decat in aprox. 3-4 luni ? Asta e, daca imi ies calculele, am rezolvat problema, cu o investitie de ...... 2-3 lei :))))) (investitie peste pretul normal al sistemului de prindere si al barei transversale).

Link spre post

Şi dacă realizau barele longitudinale în vechile specificaţii, se inversau polii magnetici?

Acum, dacă tot nu se mai potrivesc nici un alt tip de bare transversale, s-ar putea să vă bucure şi cu un preţ la fel de exclusivist ca şi formatul barelor…

Link spre post

Tocmai am fost azi la service( unde e si reprezentanta), am intrebat si eu de acele bari transversale si mi-au zis ca au, si mi-au si aratat un duster fl cu ele montate si cu cutie deasupra. Pretul mi s-a zis ca este in jur de 500 ron.

Link spre post

Tocmai am fost azi la service( unde e si reprezentanta), am intrebat si eu de acele bari transversale si mi-au zis ca au, si mi-au si aratat un duster fl cu ele montate si cu cutie deasupra. Pretul mi s-a zis ca este in jur de 500 ron.

Trebuia sa faci o poza sa vedem ce fel de bare sunt. Si mie mi s-a zis ca nu exista inca bare pentru facelift, vor veni abia in mai.... Poti sa-mi trimiti un PM daca te rog cu numele reprezentantei/service-ului unde le-ai vazut?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...