Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

Ca si pret mi s-a parut putin scump, dar asta e, si Dusterul costa multi bani, dar tot ni le-am cumparat. Ca si aspect erau ok, dar nu prea aveau functie de protectie, dupa parerea mea, la o lovitura putin mai serioasa. Desi daca stam sa ne gandim, era un material elastic, care putea sa absoarba din energie, deci in loc sa se rupa, mai si proteja... Cert e ca nu era asa de solid, precum cele din alte materiale folosite pentru asa ceva...

Despre ce vorbesti? Ca eu nu inteleg! Daca e vb de scut, este foarte solid si protejeaza foarte bune! Daca vb de protectia de plastic de la Pack Lock, aia nu te protejeaza deloc. Daca-i vorba despre Bullbar...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Cred ca se refera la bullbar-ul de poliuretan.

Pe mine ma intereseaza de inox, bullbar+ tevi laterale praguri, sunt vreo doua firme care au asa ceva in portofoliu, cred ca ii stie toata lumea.

si eu cred ca bulbarul de care spui si tevile laterale au cel mult un rol estetic...ma rog si aici e de discutat...mie unuia nu-mi plac....pentru ce spui tu ca faci, zic c-ar fi mai bine sa bagi banii respectivi in kit-ul de suspensie de la iron man si in scuturi pe dedesubt...e adevarat ca e mai scump dar face
Link spre post
Ați mai găsit scuturi de Al pe la reprezentanțe? M-or pus în așteptare, cică m-or suna când or „învia” stocul…

Dacă vrei scut, vezi pe topicul de vânzări de piese de pe GXR. Are un scut de AL la un preţ ft bun.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Link spre post

Nu este locul chiar aici dar am si eu o mica nelamurire, de fapt o intrebare . Care sunt diferentele pozitive si negative intre ornamentele de geam lateral cu sant ( de pe primele modele) si cele care nu au acest sant de pe noile modele?

Sent from my A501 using Tapatalk 2

Link spre post
  • 3 weeks later...
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...