Sari la conținut

Postări Recomandate

Hai ca am rezolvat-o cu programarea...acum cine imi spune si mie,asa cu aproximatie,cam in cat timp rezolv cu inmatricularea ca sa stiu cate zile de concediu fara plata sa-mi iau?Multumesc!

Ps.Daca merg la RAR Luni,pana Vineri o rezolv?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Si apropo,daca vreau sa montez un carlig de remorcare,trebuie sa o fac inainte sau o pot face linistit dupa ce inscriu masina?Intreb pentru ca la astia am inteles ce se trece in talon!

Link spre post

Eu am carlig montat in reprezentanta si nu apare in talon. Deci nu mi-as face griji pt asta. Insa ca recomandare, sa tii la tine un xerox cu factura de la un service autorizat RAR care monteaza carligul.

Ma gandesc ca ar fi bine sa suni si/sau sa faci programare online la sectia de politie care se ocupa de inmatriculari. La Cluj (citeam deunazi) totul merge pe baza de programare online, tot din cauza ca era aglomeratie prea mare la ghisee. Poate asta difera in fiecare municipiu.

De asemenea, ai putea sa mergi la o firma de intocmit acte imediat ce ajungi, sa iti pregateasca dosarul pt fiecare institutie (primărie, politie, etc). Ar trebui sa iti dea lista si copii xerox pt toate locurile unde ai de achitat taxe, ca sa nu uiti de ceva.

Sunt si firme/persoane care se ocupa de tot si inca rapid (mai ales ca vii din alta tara si in concediu fara plata). Nu incurajez si nu recomand insa e o realitate. Cum afli de acestea insa nu stiu.

Editat de Killer82
  • Like 1
Link spre post

E cel mai comod sa o inmatriculezi printr-o firma care se ocupa de asa ceva, scapi de alergatura, cozi si nervi pentru un pret mic. Plus ca astia nici nu stau la coada cu restul lumii si e posibil sa iesi mai repede. Singura problema este cu talonul, care se printeaza la Bucuresti si il vei primi prin posta, cu intarziere, din cauza ca se fac multe inmatriculari acum.

• Like 1
Link spre post

@Killer82 @ fnicolau Multumesc pentru sfaturi! Am vorbit si am aranjat tot,ramane doar problema cu talonul,dar sper ca pana in ultima saptamana din Aprilie,sa fie inscrise toate cazanele din tara si sa imi vina talonul intr-o saptamana!

Link spre post

Salutare...am nevoie de ajutor, cine imi poate spune si mie daca la inscriere,politia imi restituie actele originale italiene ale masinii pentru a o putea radia de aici? Cu placutele nu este o problema ca nu le dau ,declar ca am adus masina pe platforma.

PS:Am mai inscris 2 masini,dar atunci erau alte reguli fata de acum...iar cand am discutat cu doua zile in urma la telefon...sa fiu sincer,mi-a spus care ce si cum,dar vorba aia,am uitat de la mana pana la gura,de aceia prefer sa nu mai sun si sa intreb aici!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...