Sari la conținut

Postări Recomandate

Consumul la ralanti este de aproximativ 700 ml - 1 l pe ora.

Dar, daca este Diesel, nu este indicat sub nici o forma sa stau cu motorul, functionanad, o noapte intreaga!

Apropo, nici macar la PH2, care are consum instantaneu, nu-ti indica consumul in stationare (l/h). Asta se poate vedea cu un cititor de calculator (gen ELM 27) si un soft adecvat (gen Torque)

Editat de danielcojocar
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Sa ne strangem toti dusteristii, intr-un loc si sa chemam tv si sa prezentam si problema lui Stefan si cum intra apa in ele, cum zdrangane tubulatura de la aer si la caseta de directie, cum au zapacit softul(noroc ca aici nu poti dovedi, ca mot. functioneza, nu mai conteaza cum), cum cad amortizoarele pe la 40000km etc. Pai daca dau 18000 pe ea, am pretentia sa mearga cel putin5-6 ani, fara sa ma duc de 3-4 ori pe an. Majoritatea din cei care au duster au trudit pt. banii astia si nu au luat-o pt perioda garantiei (ex. eu). Daca forumul ar fi asa de independent, cam as as proceda. Criticand un produs, nu le facem rau, ai ajutam sa-l perfectioneze. Asta ar fi una din variante. Daca se vrea, se poate gasi metode.

Actiunea de acest gen se face cu date concrete si probabile ( facturi, constatari service, etc), asa din folclor e degeaba.

De ex. amortizoarele tin mai mult de 40000km ( la mine pana la 65000km au fost ok si le-am schimbat abia la 72000km,parca) si orice tip de amortizor are durata normala de viata ~50000km ( Bilstein, Ironman, etc), asa ca de ce e Dacia responsabila de asta ? De ce alte marci nu sunt invinuite de asa ceva ?

Cat despre zdranganeli s.a. ... ce sa zic... unii au un mod de exploatare cel putin ciudat, fara a citi un manual de utilizare si au pretentii sa tina ca un tanc fara intretinere, ca "e noua domle' si a costat o caruta de bani" .

Link spre post

Mai concret decat prevederea marjei de 500 ml consum ulei pt alertare nu cred ca exista! As fi curios daca alt producator are asemenea prevedere! Ironia sortii face ca tocmai acest producator sa fie ajns din spate de cazuri de consum excesiv de ulei! Date mai concrete decat acest articol nu cred ca exista!!!

http://www.largus.fr/actualite-automobile/renault-12-tce-et-nissan-12-dig-t-des-moteurs-gourmands-en-huile-8196384.html

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post

Imi aduc aminte cu tristete cum ma bateam si eu (si multi altii pe langa mine) cu morile de vant, ca masina e periculoasa in trafic... Rezultatul final a fost vanzarea masinii in paguba...

Ca sa nu existe si comentarii de genul "l-am facut fericit pe respectivul" cel care a cumparat masina stia foarte bine ce probleme are !!!

Dar daca mai aveam rabdare un an firma a recunoscut pana la urma ca a gresit proiectarea unor componente din motor si le-a schimbat pe banii proprii. Dar daca in acest timp ma faceam praf intr-o depasire de ex....

Bineinteles ca multi colegi de forum si nu numai ne-au reprosat ca nu stim sa folosim masina, ca nu e motorina buna, cate in luna si in stele. Daca era sa ma iau dupa comentarii trebuia sa o bag in pat seara langa nevasta sa nu stea afara in frig si ploaie, saracuta...

Bafta Stefane.

• Like 1
Link spre post

Mai concret decat prevederea marjei de 500 ml consum ulei pt alertare nu cred ca exista! As fi curios daca alt producator are asemenea prevedere! Ironia sortii face ca tocmai acest producator sa fie ajns din spate de cazuri de consum excesiv de ulei! Date mai concrete decat acest articol nu cred ca exista!!!

http://www.largus.fr...le-8196384.html

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Eu am verificat carnetele de garantie la Mercedes, VW, Audi, Toyota. Se prevede un consum normal de ulei intre 500ml, mergand in unele cazuri pana la 1000ml la 1000km. Nu te lega de ce nu stii.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...