Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

In manual scrie ca uleiul de la puntea spate (diferential, , vascocuplaj, etc) se schimba la doua schimburi de ulei la masinile care circula in medii umede (traversare de vaduri, circulat mult in ploi torentiale, etc.).

PS. Apropo de treaba asta in manual scrie de ulei Elf Tranself FE 80W90, dar nu am gasit nicaieri pe net in RO acest ulei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La cutia de viteze uleiul este 75W80 si intra 2 litri.

La faza cu puntea spate nu prea sunt lamurit, eu stiam de 0,25 litri, dar cica ar mai fi cutia de transfer(sper sa nu spun prostii prea mari) cu 0,8 litri.

Deci eu cred ca daca ai 2 litri de ulei 75W80 (din asta Elf se gaseste fara probleme) si 1 litru de 80W90 e ok. Cauta ca s-a mai discutat pe : e un topic de genul "Uleiuri Dacia Duster"

LE. Uite aici: http://forumduster.ro/topic/1493-uleiuri-utilizate-dacia-duster/

Editat de SYL40
Link spre post

Fara amenințări gratuite dar nici umili nu este bine să fim. Avocat au si ei, de ce nu am avea si noi?!?!

Umili nu, corecti si cinstiti da. Din pacate, observ tot mai des in societatea moderna problema individului in a-si recunoaste greseala si incercarea de a o masca prin agresivitate.

• Like 1
Link spre post

RCA

1. Imi puteti spune va rog daca trebuie sa urmez o anume procedura in situatia in care compania la care am asigurare RCA intra in faliment?

2. Polita ramane valabila pana la expirarea perioadei de valabilitate?

3. In cazul in care provoc un accident am riscuri/raspunderi suplimentare?

Multumesc!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...