Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat ban din primul post fara sa-ti zic nimic. Nu asa se face intrarea intr-o comunitate. Dupa aceea ai continuat sa confirmi spiritul de flamer in mod repetat, cu mult prea putine contributii pozitive.

Si nu in ultimul rand primul tau post a fost facut imediat dupa banarea lui comanr. Avand in vedere ca ai aceeasi atitudine si esti foarte interesat de problema banarii sale eu am dubii serioase in privinta identitatii tale. In mod normal cine se inscrie pe un dedicat unui subiect asa restrans vine in primul rand cu un interes legat de masina sau cu o problema. Nu prea cred ca isi face cineva cont pe un astfel de ca sa vada cine a fost banat ca sa faca el dreptate.

Inca unul care vorbeste neintrebat. Cred ca esti o clona alui DonQuijote din Timisoara ca prea iti dai cu parerea fara sa stii ce vreau sa spun. Lasati-ma in pace astia care ma atacati zi de zi. Chiar nu se poate respira aici. Ce tot o tragi cu coman, ai ceva de impartit cu el? Eu nu-l cunosc dar mi-a devenit simpatic de cand il bombardati cu critici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca unul care vorbeste neintrebat. Cred ca esti o clona alui DonQuijote din Timisoara ca prea iti dai cu parerea fara sa stii ce vreau sa spun. Lasati-ma in pace astia care ma atacati zi de zi. Chiar nu se poate respira aici. Ce tot o tragi cu coman, ai ceva de impartit cu el? Eu nu-l cunosc dar mi-a devenit simpatic de cand il bombardati cu critici.

Iti atrag atentia ca postezi intr-un forum , unde toata lumea citeste ceea ce spui si discutiile se poarta la comun prin definitie. Daca vrei sa nu intervina nimeni pe firul unei discutii de-a tale cu cineva, foloseste cu incredere mesajele private.

Link spre post

Probabil este doar inca cineva care apreciaza bunul simt, respectul fata de ceilalti si buna cuviinta. Sper sa te dai pe brazda (ca sa te citez) si intr-o buna zi sa pot spune acelasi lucru despre tine.

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Link spre post

Daniel, m-a intristat foarte mult raspunsul tau . S-a scrii ca post-ul meu e offtopic desi am subliniat dinainte ca nu e, pentru ca am inteles cum apreciati offtopicul si anume, nu ne convine, e offtopic ! Cand acest topic se numeste "diferential autoblocant, amatori ?" iar voi il banati abuziv pe cel care l-a initiat,i de la care eu astept informatii si de la care eu vreau sa cumpar diferentialul . M-au intristat si restul explicatiilor care stim amandoi ca sunt sofisme. Uite, acesta e cel mai puternic argument, l-am mentionat de mai multe ori dar toti care au participat la dialog s-au facut ca nu il vad ; de ce ati utilizat doua unitati de masura in evaluarea afirmatiilor celor implicati in dialog sau alfel formulat, de ce ati inchis ochii la unele afirmatii iar pe altele le-ati supraevaluat negativ, bireinteles. M-ai spune-mi te rog intr-o comunitate cu o oarecare vechime cum trebuie sanctionata o atitudine reprobabila, afisata in afirmatii pe masura, a unor membri vechi, comparativ cu o atitudine, cel putin scuzabila prin forma mai putin reprobabila de manifestare, a unui membru nou, care, ar trebui sa fie influentat pozitiv . E bine asa cum s-a procedat, pentru prieteni inchidem ochii iar pe cel nou il bagam sub microscop, Vrei sa iti mentionez post-urile cu pricina ? Si mai e ceva, 6 (sase) luni ? Dupa ce criterii ? Daca respectam unitatea de masura atunci ceilalti ce pedepse ar trebui sa primeasca ? Cumva administratorul e suveranul nostru si noi ceilalti suntem la discretia si dispoziia lui sau e un calcul facut la rece cu acele 6 (sase) luni? Sau si una si cealalta?

Intelege Daniel ca nu imi place nedreptatea si nu numai...... .Cine isi imagineaza ca poate scoate un castig, indiferent de forma, prin nedreptate si nu numai, isi merita soarta trista ce in mod absolut inevitabil il va imbratisa .

Link spre post

nedreptatea considerata de cine???

Bogdan... nu-ti convine ca a fost suspendat @comanr... nu-i problema nici unui forumist, este DOAR a ta!

6 luni... de ce? pentru ca asa a fost decizia celui care a infiintat si cladit acest forum ! Asta nu este un subiect pe care tu sau eu sau...oricine altcineva il poate comenta. Este investitia unui om si... are dreptul sa ia deciziile pe care le considera juste!

O intrebare... de ce nu ai plans atunci cand i-a dat ban definitiv colegului @Taviro care posta cate-n luna si in stele si... doar acolo unde voia el!

Mie... mi se pare o pedeapsa subtire pentru un comerciant care a venit sa-si vanda marfa in modul in care a facut-o! Pan'la urma daca tu nu poti citi faptul ca pe el "il doare-n fund de orice client al lui"... nu-i problema nici a mea nici a altcuiva!

Dar, sa nasti astfel de polemici pe forum pentru simplul fapt ca tu... vrei acest diferential... este aproape inacceptabil! Pana la urma, daca tu iti doresti acel obiect... de ce nu poti sa intrii in discutii directe cu @comanr sau cu @ITLand pentru a fii mai convins?

Totusi... poate tu nu esti in cunostinta de cauza si... poate ca nu ai avut un interes complet in a afla despre "preasustinutul" coleg de forum ... dar poate imi poti raspunde care ar fi motivul pentru care a fost banat pe forum4x4? Eu sunt si-acolo membru... si nu am putut sa nu observ ca cei de-acolo l-au luat mult mai tare decat a fost luat pe acest forum !

Aici suntem (am fost!) mult mai ingaduitori pentru ca ne-am dorit ca fiecare membru al acestui forum sa beneficieze de ajutor si de tot ceea ce poate fi bun pentru el in materie de aceasta masina!

Bogdan, eu te rog, sa incetezi cu acest subiect si... daca esti interesat sa-ti urmezi calea privata. Pentru acest forum este ABSOLUT SUFICIENT tot ceea ce s-a discutat si modul in care s-a desfasurat discutia.

Momentan @comanr este un comerciant nedemn de acest forum si asa va ramane! Pentru acelasi subiect te poti adresa si colegului @ITLand care... iti va face si monajul gratuit pentru ca esti membru al forumului.

Acest mesaj a fost ultimul (din partea mea) pe acest subiect! Ultimul mesaj si ultimul avertisment la adresa oricarui utilizator care mai doreste sa dezvolte inutil acest subiect, indiferent cat de prieteni suntem in viata privata!

• Like 1
Link spre post
  • 3 weeks later...

Nu stiti cumva cum e legislatia referitor la DRL in Ungaria si Croatia ? N-am mai avut DRL, si daca tot sunt, nu as mai aprinde farurile daca nu e necesar. M-ar interesa atat pe drumuri nationale, cat si pe autostrazi. Am tot cautat pe net dar nu m-am lamurit.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...