Sari la conținut

Postări Recomandate

Stimate comentator @Carson

Ca sa-ti raspund... in acelasi ton in care pui intrebarile...

Asociatia Club Duster, intreprinde aceste chestiuni mentionate de tine... Dar o face pentru ai sai membrii!

Membrii forumului nu sunt si membrii ai ACD!

Imi pare rau... dar NU pot sa nu rad in HOHOTE la sublinierea faptului ca Dl Director General Dacia-Renault Romania, Nicolas Maure (care este si memru Onorific al ACD), ar trebui implicat, cumva, intr-o problema de acest gen! Sper ca nu esti atat de copil incat sa crezi ca aceste probleme sunt de competenta unui Director General.Colaborarile ACD cu Dl Maure nu tin de rezolvarea acestor probleme si nu facem astfel de "interventii" deoarece... ACESTE interventii "piloase" nu ne-ar face cinste!

Daca tu nu poti sa faci o analiza si o comparatie NORMALA, atunci eu nu pot sa-ti cer tie sa ai puterea de a intelege cum stau treburile cu produsele nou lansate (in garantie)!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Stimate comentator @Carson

Ca sa-ti raspund... in acelasi ton in care pui intrebarile...

Asociatia Club Duster, intreprinde aceste chestiuni mentionate de tine... Dar o face pentru ai sai membrii!

Membrii forumului nu sunt si membrii ai ACD!

Imi pare rau... dar NU pot sa nu rad in HOHOTE la sublinierea faptului ca Dl Director General Dacia-Renault Romania, Nicolas Maure (care este si memru Onorific al ACD), ar trebui implicat, cumva, intr-o problema de acest gen! Sper ca nu esti atat de copil incat sa crezi ca aceste probleme sunt de competenta unui Director General.Colaborarile ACD cu Dl Maure nu tin de rezolvarea acestor probleme si nu facem astfel de "interventii" deoarece... ACESTE interventii "piloase" nu ne-ar face cinste!

Daca tu nu poti sa faci o analiza si o comparatie NORMALA, atunci eu nu pot sa-ti cer tie sa ai puterea de a intelege cum stau treburile cu produsele nou lansate (in garantie)!

Am inteles, multumesc pentru raspuns. Completare. In viitor iau in considerare aderarea daca se poate la asociatia dvs, in cazul achizitiei unui Duster. Si poate atunci o sa radem impreuna. Si ultima completare. Din punctul meu de vedere o informare corecta a Domnului Director General Maure despre calitatea si problemele Daciei Duster din parte dvs nu cred ca se considera "actiuni piloase". Orice Director General are pretentia sa fie informat despre problemele care pot influenta bunul mers al firmei, printre care si livrarea cu defectiuni a produsului final.

Link spre post

Hmm, să repet oare ce se aude prin alte canale de comunicare?

˙ıʇuǝıןɔ ǝɹʇɐɔ ǝɹɐzuɐʌ ɐן ɐʇɐoɔs o ɐs pɹoɔɐ ǝp ʇuns ɐɔ ʇɐuɯǝs ɐ-s puɐɔ ɐʌıʇɔǝdsǝɹ ɐɯǝןqoɹd ǝp ɐıʇs ǝs 'ǝɹɐdɐɔs o ǝp ɐqɹoʌ ǝ nu

Să fie adevărat că s-a acceptat livrarea cu bun știință a unui produs parțial neconform? Oare și la Toyota se știau acele neconformități sau acestea s-au depistat ulterior, ca și cazul conductei de frânare la Duster Ph1?

Link spre post

Io astept vesti de la IND....poate punem macar un punctulet la cel mai lung topic.

I-mi pare rau ca nu pot participa. Urmaresc forumuri Duster straine, nicaieri nu se reclama in asemenea masura si de acea ceva este subred.

Ca tremura turometrul ca instrument citeodata am mai intilnit dar probleme de turatie si putere in asemenea masura ca pe forumul nostru nu.

Link spre post

Nu stiu ce forumuri duster straine urmaresti, insa in franta se reclama aceasta problema, topicuri de 100 de pagini cu aceasta problema, si lor li s-a spus ca in iulie se rezolva prin resoftare. Eu ii urmaresc zilnic sa vad ce s-a mai rezolvat la ei.

In rest, nu stiu in ce tari se vinde PH2, in Uk inca nu, din cate am inteles.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...