Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

daca ai carlig, nu trebuie sa umbli tu sa iti vopsesti masina pentru ca un sofer din spatele tau e neatent. cel care m-a lovit a doua oara a zis ca nu am nimic..dar defapt mi-a tras cateva zgarieturi pe ornamentul gri la spoiler.

daca aveam carlig eu puteam sa plec mai departe si el plangea ca si-a lovit masina si ca trebuie sa scoata bani din buzunar pentru reparatie.

dupa o saptamana ce am patit cu dusterelul incidentele, eram in bucuresti cu mcv-ul intr-o parcare si ma trezesc ca ma loveste altu.. la fel neatent si s-a ales cu tripla sparta si eu cu zgarietura pe spoiler. iese omu din masina calm si a nu-i nimic ca oricum am casco. la tine nu e nimic.. asa ca a plecat mai departe.

la cat de prost se conduce in ziua de azi ar trebui toata masina sa fie protejata de bare de metal.. ca sa fi protejat. acuma fiecare face cum vrea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Şi de ce „ţi-ar trage-o” dacă nu ai cârlig? Dacă este să fie neatent, nu cred că mai contează cârligul.

Eu sunt convins ca este mult mai atent cand iti vad carlogul in spate! Pot sa afirm asta deoarece ii vad in oglinda cum stau la distanta!

Link spre post

daca ar fi sa gandim ca deformeaza masina,atunci s-ar "deforma" si cand tragi remorca de 850kg peste o bordura sau cand mergi cu 100km/h si dai intr-o groapa....

Taica-miu are de 15 ani carlig pe masina,in tot acest rastimp au intrat vreo 8 in el si nu are/avut nicio problema

Link spre post

si eu de cand am carligul vad ca cei din spate sunt foarte atenti, iar eu conduc mai linistit...

problema nu se pune la un impact foarte puternic unde nici nu stii cine mai scapa, ci la impacturile de intensitate mica, in special cele de la semafor sau trecerile de pietoni, cand cel din spate se uita pe aiurea si nu te vede decat in ultima clipa, apasa pe frana, masina incetineste insa mai merge putin si poc, intra in tine....

Link spre post

Corect, subscriu. Tatal meu pe Mazda lui, tot asa a patit. Au intrat in el si in loc sa mearga la service, sa piarda timp si nervi cu schimbatul platicului, cu vopsirea, asa a plecat fara zgarietura. Ce-i drept "adormitul" care a intrat in el din spate, si-a cam spart tot ce avea in fata....

Link spre post

@danielcojocar, te rog sa-mi spui si mie cand ai timp, ce tip de carlig ai tu pe Duster (permanent sau semidemontabil), vreau sa-mi montez si eu unul, voi avea de tras o remorca prin Germania si daca tot intentionez sa-l pun, macar sa fie "capabil" sa care max 1500 kg (eventual o rulota). Ca pret, am vazut oferte intre 400 - 1200 lei cu kit electric inclus - mufa cu 7 pini.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...