Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Dunlopurile astea Grandtek SJ6 intr-adevara sunt foarte misto, grip excelent, evident ca nu se compara cu allseasonurile. m-am dat cu masina pe zapada calumea si pe namol, noroi. Pe mazga si pe zapada d-asta flescaraie asa cu ceva gheata sub ea, se comporta cam ca allseason-urile, tre' sa ai piciorul mai usor si sa fii mai cu atentie caci aluneca nitel in viraje. Pe de alta parte nu cred sa fie anvelope care nu se alunece in conditiile astea, deci oricum mi se pare de bun simt sa o lasi mai moale. Pe gheata lucioasa, doar gheata, nu stiu cum se comporta, poate-mi spune cineva care are.

Editat de Negura
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... unii colegi zic la alte cauciucuri ca pe jos era alunecus de cadeai sub masina, dar masina s-a comportat exemplar cu respectiva anvelopa....

- subscriu, am experimentat aceasta posibilitate, insa nu inseamna neaparat ca era pe gheata gen patinoar - poate fi vorba de zapada batatorita foarte bine, care devine foarte alunecoasa, chair si pt bocanci (cand eram mici, la bloc ii ziceam "derdeluș", noi copiii ne "dadeam" si adultii isi rupeau soldurile pe-acolo - does this ring the bell?)

- in cazul meu era vorba de Nexen / RoadStone WinGuard, niste anvelope koreene din categoria medie inspre "de buget" vechi de 4 ani si de un Daihatsu Terios

- pe Duster cu Viking SnowTech2 nu am avut conditii similare ca sa pot compara, insa pe toate conditiile de anul asta s-au descurcat OK (sunt noi, la prima iarna)

- nu stiu cine s-a dat cu Dusterul pe un lac inghetat, mai ales iarna asta ca abia daca am avut 2 saptamani sub zero la modul serios pana acuma...

- nu stiu cat e de relevant aspectul extrem de gheata "sticla", mai degraba trebuie citit si printre randuri

- din ce vad pe aicea Nokianurile alea WRD4 sau cum le zice ar fi cele mai cinstite la preturi (inca) rezonabile

Link spre post

Eu an renunțat la Conti, aveau un an și 24k km. Patinăm foarte artistic pe mâzgă cu ele, nu am așteptat să vină zăpada să vad cum sunt.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

eu le-am tinut in idéea ca ar trebui sa ma descurc macar 1 iarna cu ele,dar sub nici o forma,sunt jalnice.

Link spre post

Eu am luat masina in decembrie (2013). Cand a venit zapada aveau maxim 500 km si nu puteam merge cu ele decat pe zapada batatorita (si atunci cu grjia).

In zapada mai mare de 10 cm erau useless asa ca anul urmator am luat GradTrek-urile si de atunci "iarna e ca vara" :))

Editat de cosminium
Link spre post

Deci revin cu o parere despre conti stock pe gerul de acum, dar putina zapada: se comporta excelent, reactioneaza frumos chiar si pe gheata, m-au scos si din zapada, azi au suportat inclusiv un bou care s-a infipt cu coaja lui de masina fix in roata din dreapta spate. Zero daune, cauciucul a preluat tot socul impactului si dinamica accidentului a fost fericita pentru mine in sensul ca nu am suferit daune. Deci coafura rezista si la 35500 km si -15 grade!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...