Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Mare atentie si la DOT! Am contactat un site de vanzari online jante si anvelope si am cerut DOT-urile: 3013 UG8 (made in germany) si 2012 Blizzak (made in japan). Preturi foarte apropiate. Deci......

Confirm comportatea foarte buna a profilului in V pe zapada si gheata. UG8 si Sava Eskimo SUV sunt calificate cu exceptional in ceea ce priveste durabilitatea (mergem mult pe asfalt uscat si iarna).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apropo, pe site-ul celor de la Continental, MS-urile cu care vine masina din fabrica sunt trecute la cauciucuri de vara. Nu au pe site allseason.

Exact ce spuneam mai sus: Continentalurile cu care vine masina sunt foarte bune VARA, fiind de locul I in teste ADAC. Astea fiind spuse, spor la cautat anvelope.

Eu am gasit asa

- Nokian WR D3 XL la 438 lei fabricatie Rusia

- Nokian WR SUV 3 la 502lei fabricatie Rusia

- Bridgestone LM 80 la 491 lei fabricatie Cehia parca

- Vredestein Winter extreme la 472 lei fabricatie Olanda

- Semperit Speed grip la 365 lei fabricatie Portugalia

- Goodyear UG 8 la 497 lei fabricatie nu stiu

- Continental Cross Contact la 505lei(astept sa vad de unde a luat @cbogdy cu 450)

Topul ADAC zice Bridgestone, Dunlop Continental. Eu nu stiu ce sa zic: as zice Semperit pentru ca fac o economie considerabila, as zice Nokian SUV 3 insa sunt fabricate in Rusia si ma intreb de ce nu sunt bune si Nokianurile WR D3 ca doar sunt mai ieftine si sunt XL; mai zic ca astia de la ADAC n-or fi prosti de nu le-au inclus in test.

Atunci de ce nu iau Continental sau Bridgestone? Nu-mi plac cum arata(motiv de tot @#$#).

Ce ma sfaturiti? Trebuie musai ceva pentru SUV, nu merge si ceva pentru turisme(ma uitam la Dunlop 4D ca e universal)?

Link spre post

Al doilea clasament tineam si eu minte pt ca mi-am ales cauciucurile de pe el (locul 2: Michelin Alpin A4) - cam mare diferenta in cazul Bridgestone Blizzak intre cele doua clasamente :)... Restul cam la fel. Eu sunt mare fan al omuletului-cauciuc alb, cel putin in privinta gumelor de iarna - umblu mult iarna, nu m-au dezamagit niciodata si daca le tratezi cu bun-simt si pe asfalt te tin 3-4 sezoane fara probleme.

Parerea mea: siguranta voastra depinde in masura de cel putin 50% de cauciucuri INDIFERENT de marca masinii, si de anotimp.... - deci nu e vorba doar de bani, trebuie sa canteriti si alte lucruri mult mai importante. Depinde pe unde umblati si cat de mult :)

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...