Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

• 4 months later...

Eu doar la Logan ce-am avut prime de asigurare intre 3 si 400 euro, la Duster departe...ba chiar si la logan primul casco a fost vreo 460 euro/an.

In alta ordinde de idei la Duster am avut(ma rog inca mai am putin) casco la Uniqa de anul trecut de pe vremea asta insa se pare ca au devenit magari...daca anul trecut am platit ~600 euro/an, anul asta la reinnoire cu toate ca NU am avut nici o dauna, nici macar nu am trecut pe la ei(platind anul trecut integral toata asigurarea) pretul a urcat la 1000 sau 1100 euro/an iar justificarea unui broker advisor de la Uniqa a fost "Prima este intr-adevar mai mare decat anul trecut. Lucru previzibil de altfel, avand in vedere maririle succesive de cotatii casco Uniqa care au survenit incepand cu august 2013."

FCK you daca asa stiti sa pastrati clientii(in special pe astia care n-au avut daune si v-au platit si integral) asa ca am ales sa ma duc in alta parte....

Groupama mi-au dat si ei in cap cu o prima de 800+ euro / an la o suma asigurata de vreo 8000-8500euro(come on, sa fim seriosi ca la atat am asigurat loganul care-a costat 11.000 euro nu 18.000 cat dusterul).

De la Allianz astept maine oferta dar nu ma astept la minuni insa am gasit o oferta buna la Generali unde cred ca voi si migra.

Revin cu detalii dupa ce aflu care-i treaba si la Alianz si vad la care ma hotarasc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.

Daca romanul nu intelege ca o polita CASCO se incheie pentru a-l proteja in cazuri grave (furt, distrugere, etc) si isi face "pe CASCO" toate juliturile si punctele de vopsea sarita in urma impactului cu pietricelele de pe drum, cam asta ne asteapta pe viitor.

Degeaba esti tu clientul ideal (prima platita integral si nici o dauna) daca firma de asigurari a avut mii de dosare de dauna deschise pentru motivele expuse mai sus.

Ca ar putea sa-ti dea o reducere pentru faptul ca n-ai abuzat de asigurare, sunt de acord, insa nici cu reducere nu cred ca scade pretul sub 800 - 900 euro.

Data fiind situatia (nivelarii primelor) eu zic sa te orientezi spre o firma serioasa (Allianz, de exemplu). Eu am facut asigurarea anul trecut imediat dupa scumpiri (de mi-a crescut tensiunea cand mi-au spus cat am de plata, eu asteptandu-ma la jumatate) si mi-au dat (Allianz) o cotatie de 3300 ron pe an (inclusiv pentru incidente offroad) ceea ce, acum, mi se pare ok.

Incearca si varianta propusa de @lucian27b, sa intrebi la dealer-ul de unde ai luat masina. Poate ei au cotatii mai bune de la asigurator.

Succes

Link spre post

Masina a fost luata de la un dealer din Pitesti asadar iese din discutie varianta apelarii la dealerul de la care am luat-o, atat eu cat si masina fiind in Bucuresti dupa achizitie :)

Din pacate asa a fost intotdeauna, o gramada apelau la casco pentru orice pietricica dar nu ma asteptam totusi sa urce polita cu ~ 70 % din valoarea de anul trecut in condiitile date(sa zicem ca nu conteaza plata integrala dar macar sa fi contat ca nu am apelat la ea, la polita). Intr-adevar cei de la Uniqa au spus ca se dau peste cap sa ceara "in centrala" o reducere dar in cel mai fericit caz ajung sa platesc oricum ceva mai mult ca anul trecut.

Pana in momentul de fata cei de la Generali mi-au facut o oferta buna, de nerefuzat as spune prin intermediul brokerului meu(asta dupa ce au cerut 51239 acte ca sa ma verifice pe toate partile :)) si din cate stiu si ei sunt in zona de asiguratori seriosi.

Maine urmeaza sa primesc oferta de la Allianz si ma decid catre care migrez, apoi revin cu detalii.

Link spre post

nu trebuie sa te duci in pitesti sunt dealeri si in buc serus ,etc, este casco dacia ,eu am gold pe tiriac,fac si pe gropama si mai era una.mie anul trecut in dec tiriac imi cerea 2100 si la casco dacia am iesit la 1500

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...