Sari la conținut

Asigurare casco Dacia Duster - preturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 116
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Intervin si eu legat de asigurare. Eu am facut tot la Allianz dupa ce am cochetat cu ideea de a face la AlliannDirect unde era 360E pe an insa avea excluderile menntionate mai sus: doar pe drumuri p

@klaus: Incepand din Octombrie - Noiembrie, anul trecut, toate firmele de asigurari au inceput sa creasca primele (si la CASCO si la RCA) din cauza daunelor foarte mari.   Daca romanul nu intelege c

Doar ce am incheiat si eu asigurarile pentru noul meu dusterica, PH1, inamtriculat in mai 2011, achizitionat SH in octombrie 2014. Preturile sunt cam asa: Asigurare RCA: firma ASTRA, clasa B/M: B9,

Allianz prin DACIA e diferit ca produs de Allianz direct sau allianz prin agenti/brokeri. De aceea pot fi conditii diferite.

Am impresia totusi ca pretul la Allianz prin DACIA e destul de sus, probabil exact din cauza asta cu lipsa fransizei...

Hai mai bine sa lasam dezbaterile despre CASCO sa fie puse in alt topic, dedicat pt asigurari, aici sa ne concentram pe comenzi, livrare ,plata etc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Preturi foarte bune din ce vad aici: 420 euro pe an(nu ai postat si la ce suma iti este asigurata dar tinand cont ca e noua masina indiferent de echipare e maricica suma), ~560 euro/an si valoarea asigurata 19.300 euro celalalt coleg...

Eu am 600 euro/an la suma asigurata de ceva peste 10.000 euro @ uniqa (nu mai tin minte cifrele exacte la virgula :)) si asta era cel mai bun deal la un asigurator decent anul asta in aprilie cand am incheiat asigurarea(persoana fizica, inca sub 30 ani, bucuresti sector 6).

Din cate observ casco este super ok la pret cand il faci pe masina noua...

Link spre post

Allianz prin DACIA e diferit ca produs de Allianz direct sau allianz prin agenti/brokeri. De aceea pot fi conditii diferite.

Am impresia totusi ca pretul la Allianz prin DACIA e destul de sus, probabil exact din cauza asta cu lipsa fransizei...

Hai mai bine sa lasam dezbaterile despre CASCO sa fie puse in alt topic, dedicat pt asigurari, aici sa ne concentram pe comenzi, livrare ,plata etc.

Esti pe topicul de asigurari casco (daca te uiti mai bine la titlu ;) )

Eu am platit pe prima asigurare casco la Alianz undeva la aproae 4000 ron cu plata in 10 rate. Daca faceam cu plata dintr-un sit era undeva la 3400 Ron, bineinteles Fransiza 0. Asigurarea mea e facuta prin Broker si cuprinde toate conditiile de asigurare si cele mai mari sume pentru deces sau invaliditate. rin toate conditiile ma refer si la Off Road... O alta conditie pe care-o am este aceea de transport a masinii (in caz de imobilizare) pe o distanta de 450 km.

Anul acesta (reinoirea a fost in Dec 2012 am platit 10 rate a cate 239 Ron. Am avut fransiza 200 Eur pe motiv ca in 2012 (la sfarsit) am avut doua dosare de dauna. Am fost obligat sa am fransiza de cate 100 eur pentru fecare dosar. Peste o saptamana tre' sa reinoiesc asigurarea si vreu s-o fac tot cu Fransiza 0 pentru anul ce vine. Sunt curios cat va fi rata (caci merg tot pe 10 rate)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...