Sari la conținut

Postări Recomandate

Aş alege benzina din cauza numărului mediu de kilometri parcurşi anual (între 13.ooo şi 17.ooo km/an până acum). Iar diferenţa de preţ la achiziţie (1.9oo €) nu mă încântă. Motorina/benzina se poate scumpi oricând şi ajunge eventual mai scumpă decât benzina/motorina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 322
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sfarsitul de saptamana care tocmai a trecut a fost alocat "incalzirii" Duster-ului in vederea concediului. Mai exact, l-am plimbat prin zona cetatilor dacice din Orastie (Costesti, Gradistea de Munte)

Va rog sa ma credeti la la diesel vs benzina NU exista decat 1 argument REAL ! Argumentul este reprezentat de nr de kilometri pe care il face utilizatorul pe an. Amortizari si alte aiureli nu sunt va

Sa speram ca pana ajunge Dacia sa produca masini hibride, anul asta sa introduca macar noul motor 1.3 tce pentru cei care nu vor neaparat un motor diesel pe un SUV .. stiu sunt o minoritate dar si ace

Posted Images

Am ales benzina pentru :

1.banii nu merita 5000 de ron in plus motorina(la motorul de 85cp) , fac 12.000 km cu banii astia!

2. fac maxim 15.000 km pe an

3. nu voi face ofroad agresiv cu el poate cateva drumuri mai accidentate, gropi ..etc

4. si dupa cum zicea "furious-pentru plimbari de relaxare prefer masina"

Link spre post

Sincer sa fiu, as alege diesel pentru cuplu. Ma simt mai in siguranta intr-o masina pe care stiu ca ma pot baza in depasiri, care trage mult mai bine. E adevarat, daca facem calcule, diferenta de 2000 de euro este destul de mare si se amortizeaza greu.

Insa am cel putin 2 exemple in care dieselul iese castigator:

1. BMW 118i (143cp) versus 118d (129cp). Castigator diesel, se infige mai bine, isi foloseste toti caii putere la turatii mai mici decat benzina. Degeaba avea 143 cp, cand putea sa-i foloseasca pe toti doar la turatii peste 6000.

2. Opel Corsa 1.3 (75 cp) versus Logan 1.6 16V (105cp). Castigator Corsa, pe tot drumul din Bucuresti si pana la Sozopol (Bulgaria), Corsa putea face depasiri foarte lejer, pe cand Loganul era puturos rau, ramanea tot timpul in urma si nu avea puterea necesara pt anumite depasiri. Adica era greoi, ce sa mai! :roll:

Link spre post
  • 2 weeks later...

Mie mi-e teama ca benzinarul o sa consume pe rupte. In plus am auzit ca e foarte zgomotos la interior, mai ales in locurile din spate.

Si eu as alege benzina, dar inca nu sunt hotarat daca aleg Duster.

Link spre post

Da, dar din diferenţa de preţ diesel-benzină (1.900€ raportat la un preţ de 1,06 €/litru benzină => cca. 1790 litri benzină ceea ce înseamnă cca. 36 de plinuri de rezervor sau 22.375 km plătiţi în avans (la o medie de consum de 8l/100km)).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...