Sari la conținut

Zgomot (țăcănit) 1.5 dci

Postări Recomandate

La distributie decalata cu 1 dinte, nu ai nici o eroare doar zgomotul specific te anunta ca e sarita.
La istoria care ne-ai povestit-o cu masina ta, e posibil sa fie si ceva pe conectori, cabluri si chiar pinii conectorului de pe PCB de la calculatorul de injectie (lipituri crapate cu contact intermitent, mufe cu pini partial cocliti, etc).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 78
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La fostul meu D1, ph1, la 181000km, 2 din 4.

Poți să afirmi  Scula de diagnoza nu bate câmpii... ea citeste erorile stocate.. unele erori sunt temporare/accidentale ca cea de la Clapeta si AC. doar după ce folosești, pe mașina ta sau u

Pentru Duster H79 ph2 1.5  dCi 4x4 2015 motor ex K9K858 asa cum bine s-a scris anterior bujiile incandescente sunt alimentate la 4.4 V si NU la 12V, mai adaug ca sunt marcate rosu mediu, au codul OE 1

Posted Images

am facut swap de injectoare 2 cu 3... sa vad daca se muta eroarea... fara sa scriu codurile injectoare in ECU.. nu da deocamdata nici o eroare.. masina mere bine....  dar parca vad ca peste fo 2-3 luni apare iarasi. Cu ce cuplu se strang suruburile de la calele de injectoare?? Ce interfata ptr. laptop sa-mi iau ca sa pot scrie injectoarele in calculatorul motor?

Editat de luciraica
Link spre post

Interfaţa pentru scriere cod injectoare în ecu injecţie este cea folosită de reprezentanţă, adica CAN-CLiP sau mai nou compatibilă  SAE j2534 + ADT

Totuşi mă întreb ce regim de utilizare au motoarele de pe Dusterele voastre de vă sare distribuţia aşa des ?

Mulţi am vrea să ştim şi să evităm aşa situaţie neplăcută

Link spre post

La câteva sute de mii  de motoare pe structura k9k să le sară distribuţia doar aşa,  la noi pe forumul ăsta, 

eu am MARI dubii, voi să fiţi sănătoşi şi plătiţi remontare distribuţie.

Aeru şi fraieru, .... colegii

Vă pup dulce,  ne vedem când ne întâlnim. :bye:

Link spre post

Distributia la k9k nu sare de nebuna, doar daca este "ajutata". Adica daca iti intra o creanga prin capacul de protectie si raman acolo schije care in timp iti subtiaza cureaua de distributie pana sare de pe rola intinzatoare, etc .  Mai sunt si alte cauze, dar, in general o distributie bine pusa, nu sare!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...