Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Eu din cate am aflat, nu au fost 100 de masini, ci doar 85 pentru toata tara :). Pile nu pot sa spun ca am, insa am cautat foarte mult, am luat legatura cu multi dealeri...

E posibil sa fie una dintre masinile care se trimit la dealeri, insa si in cazul acestora am inteles ca nu se pot vinde dacat dupa un anumit interval de timp, ca doar nici dealerul nu poate ramane fara masini....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu din cate am aflat, nu au fost 100 de masini, ci doar 85 pentru toata tara :). Pile nu pot sa spun ca am, insa am cautat foarte mult, am luat legatura cu multi dealeri...

E posibil sa fie una dintre masinile care se trimit la dealeri, insa si in cazul acestora am inteles ca nu se pot vinde dacat dupa un anumit interval de timp, ca doar nici dealerul nu poate ramane fara masini....

Ne poti spune ce configuratie ai ales si pretul final.

Link spre post

Magyari, cred ca cel mai bun lucru pentru tine ar fi sa te relaxezi. Nerabdarea e cauza multor greseli care costa scump. Anul trecut, exact pe vremea asta eram atat de nerabdator sa imi iau duster incat am luat o masina de pe stoc numai si numai sa nu astept inca o luna sau o luna jumate. Nu a mai contat ca nu era culoarea pe care o doream sau ca avea alte dotari decat cele care imi trebuiau. Si dupa ce m-am trezit din fericire la vreo luna sau doua dupa achizitie imi venea sa-mi trag palme. Acum imi vine sa-mi trag palme de fiecare data cand vad masina.

Pe de alta parte, cred ca cea mai grea treaba pentru tine s-a rezolvat: ai avut noroc si ti-ai vandut masina la un pret bun. In rest... timp ai destul.

Link spre post

Eu am vrut asa: Laureate 1,5 DCI 110 cai 4x4 cu urmatoarele optionale:

- vopsea metalizata (negru)

- tapiterie piele

- volan + schimbator piele

- scaune fata incalzite

- media nav

- pack look

Dupa parerea mea, senzorii de parcare si cruise controlul nu merita acei bani. Nu ca ar fi scump sau ieftin, dar oricum nu m-as folosi de ei. Cruise control pentru 40 km autostrata cat avem noi in Transilvania. :)))). Pentru 600 euro tapiterie de piele, la fel am renuntat, mai ales ca din poze si cele fara piele pe Laureate arata foarte bine.

Masina care era inca pe stoc in acel moment arata asa:

Duster Laureate 1.5 110cp 4x4

Culoare: Brun Cajou

Optiuni : Volan Piele ; Media Nav ; Harta Europei ; Pack Look

Deci ceea ce nu avea fata de ce vroiam initial era tapiteria de piele si scaunele incalzite. La tapiterie oricum as fi renuntat din motive "financiare", iar in ceea ce priveste incalzirea in scaune, ma va ajuta Dani dupa ce intru in posesia masinii. Singura problema ramasa este ca vroiam masina de culoare neagra, iar asta e brun cajou. Doar pentru culoare insa nu vreau sa astept pana in februarie.

Legat de pret, pretul final este undeva in jur de 18.340 euro cu tva (Media Nav - 300 euro, fiind gratuit)

Ceea ce spui tu Dan, este adevarat, sper sa nu patesc la fel, insa avansul a fost deja virat, am seria de sasiu, nu mai pot da inapoi :))))). In alta ordine de idei, de ce iti vine sa iti dai palme, masina arata foarte bine, serios....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...