Sari la conținut

Postări Recomandate

@georgeb: crezi ca mai traim vremurile acelea in care se dadea spaga sau se ruga in genunchi sa ti se dea dreptul de a fi dealer Dacia?

eu cred ca vanzarile Dacia in Romania nu sunt atat de mari (au trecut acele vremuri cand se statea la coada luni de zile) iar Dacia ar trebui sa aiba mare grija atat de dealeri cat si de clientii sai actuali si potentiali!

chiar daca exporturile reprezinta 90% din vanzarile de Dustere, piata interna nu cred ca e neglijata.

tocmai pentru ca exporturile reprezinta 90% din vanzari, asta prevaleaza.....sa nu credeti vreo clipa ca pe francezi ii intereseaza vreun pic ca dacia e marca romaneasca si ar trebui sa avem , daca nu prioritate , macar un tratament civilizat....
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Acuma fara suparare, la cum este tratata aceasta masina in tara, de majoritatea oamenilor, poate si meritam sa nu fim tratati cu prioritate de catre producator, nu ? :)))

Atata timp cat francezii, germanii, englezii, spaniolii etc cumpara masinile si sunt multumiti, ai nostri mereu gasesc ceva sa se lege de ele. Pai si atunci de ce sa nu imi tratez prioritar clientela externa ?

Link spre post

Nici chiar asa. Parlamentul cumpara 50 Dustere.Ori ei fac parca 400 pe zi....Sunt doar 2 variante : e pur si simplu cerere mare la export ( acolo comenzile au inceput imediat dupa lansare ) sau au ceva probleme cu productia ( ceea ce e improbabil fiindca s-ar fi aflat ).

Link spre post

Am o nelamurire legata de costul de intretinere la modelul nou de Duster.

In fisierul Excel care a fost aici atasat de un coleg, rezulta asa:

1. Duster 1.6 16V - intervalul intre revizii este de 20.000 km (sau 1 an) - iar cureaua de distributie se schimba prima data la 120.000;

2. Duster 1.5 dCi - intervalul e tot 20.000 km (sau 1 an) - dar cureaua de distributie se schimba la 80.000 km....

Eu imi aduc aminte de un interval de 90.000 km pt Diesel, acum ma mira faptul ca s-a ajuns la 80.000 in loc sa creasca spre 120.000.

Ce stiti despre asta?

Link spre post

Desi l-am asteptat de aproape un an, sunt pe cale sa renunt.. Dezinteresul, lipsa de comunicare, amatorismul combinatiei Dacia - Dealeri ma face sa ma intreb cum se vor desfasura lucrurile dupa ce m-ar avea de client daca acum se intimpla asa.Facelift-ul nu a fost exact ce asteptam, lansarea s-a facut jenant,pretul e de fapt mai mare nicidecum mai mic pentru aceleasi dotari, motorul mult anuntat nu e disponibil, de fapt masina in sine nu e disponibila , nimeni nu stie cind va putea fi vazuta, termenele de livrare sunt deja decalate, toata lumea da din umeri,pare un diletantism complet.Mica doza de patriotism se duce naibii privind cum trec prin fata mea trailere intregi cu Dustere noi spre export in timp ce fraierii de romani nu pot nici macar vedea masina in showroom. Aroganta francezilor e atit de mare....Ne trateaza exact asa cum s-au obisnuit : sa ne zgiim prin parcari la masini.Mai lipsea sa puna cite un om in fiecare masina sa deschida geamul sa ne arunce un banut. Acum ca au revolutionat industria auto cu mutarea butoanelor pe usi ar fi foarte la indemina....

Situata pe valul de crestere datorat nicidecum calitatii si competentei ci aproape total crizei, Dacia pare sa nu inteleaga ca nu va dura la infinit. Prabusirea va fi la fel de abrupta. Pacat de cei care muncesc acolo ....

Link spre post

Desi l-am asteptat de aproape un an, sunt pe cale sa renunt.. Dezinteresul, lipsa de comunicare, amatorismul combinatiei Dacia - Dealeri ma face sa ma intreb cum se vor desfasura lucrurile dupa ce m-ar avea de client daca acum se intimpla asa.Facelift-ul nu a fost exact ce asteptam, lansarea s-a facut jenant,pretul e de fapt mai mare nicidecum mai mic pentru aceleasi dotari, motorul mult anuntat nu e disponibil, de fapt masina in sine nu e disponibila , nimeni nu stie cind va putea fi vazuta, termenele de livrare sunt deja decalate, toata lumea da din umeri,pare un diletantism complet.Mica doza de patriotism se duce naibii privind cum trec prin fata mea trailere intregi cu Dustere noi spre export in timp ce fraierii de romani nu pot nici macar vedea masina in showroom. Aroganta francezilor e atit de mare....Ne trateaza exact asa cum s-au obisnuit : sa ne zgiim prin parcari la masini.Mai lipsea sa puna cite un om in fiecare masina sa deschida geamul sa ne arunce un banut. Acum ca au revolutionat industria auto cu mutarea butoanelor pe usi ar fi foarte la indemina....

Situata pe valul de crestere datorat nicidecum calitatii si competentei ci aproape total crizei, Dacia pare sa nu inteleaga ca nu va dura la infinit. Prabusirea va fi la fel de abrupta. Pacat de cei care muncesc acolo ....

Un motiv in plus sa-mi pastrez actuala masina, desi, de vreo juma de an, tot am cochetat cu ideea sa-mi iau Duster. Apropo de francezi, crezi ca s-au lepadat asa repede de " aroganta" cu "s il vous plait " ?, eu unul nu prea cred . Ne vor considera muuult timp , doar o piata de munca ieftina si cam atit.
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...