Sari la conținut

Jante Aluminiu in Soft Off-Road

Postări Recomandate

• Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da da, am scris in post-ul ala cu Duster vs Stepway 2 ca raman pana la urma la Duster   Ideea e ca imi place foarte mult pachetul look IN SPECIAL pe culoarea gris platine cu aparatorile de aripi ne

Jantele de Aliaj sunt destul de pazite de catre anvelopele care au un balon atat pronuntat cat si inalt dar, cu toate astea, exista posibilitatea ca un soft off-road sa se transforme destul de repede

Daca nu vrei musai factura incearca la userul Planetara!

Posted Images

Am cumparat eu exact acest model de jante, pentru noul duster care abia a ajuns. M-au costat 1600 de lei cu tot cu capacele din centru (atentie ca acestea se vand separat, si nu sunt doar 5 lei...).  pretul de pe emag e o mare vrajeala, la fel ca si site-ul/firma, care in ultima vreme a devenit jalnic (parere personala)...recomand sa dati un search si pe OLX. Se pot vedea cateva poze in topicurile mele.

Editat de teodormircea
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si nu ne spui ceva impresii despre noile jante? Cum ti se par, simti vreo diferenta fara de cele cu care a venit masina? Merci anticipat! :)

Link spre post

Diferenta cea mai importanta cred ca e de aspect... jantele de tabla nu sunt foarte aratoase si sunt utile mai mult in off-road .. dar fiecare cu gusturile lui :)

Editat de andrei_s
Link spre post

Eu am vazut foarte multe Duster mai noi sau mai vechi cu jantele din tabla stilizate ruginite (mai mult sau mai putin). Din pacate la jantele stilizate nu se pot monta capace (se pot pune doar la jantele clasice). Jantele din aliaj sunt ok pana se zgarie (e doar o chestiune de timp) dupa care majoritatea umbla asa cu ele (cei drept se mai invecheste si masina iar grija pentru ea scade - multi vand masina iar cine cumpara un sh este de regula putin preocupat de zgarieturile de pe jante)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...