Sari la conținut

teodormircea

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre teodormircea

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Nume:
  Teodor mircea
 • Gen:
  Masculin
 • Oraș:
  Iasi
 • Stare:
  Viitor posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 1. Achizitie Noul Duster 2018

  Salutari! M-a sunat dealer-ul astazi si mi-a confirmat ca am "prins" Rabla. Mi-a mai spus si ca data iesirii din productie este ceva mai devreme, 31 mai si livrarea in cateva zile. Va urma sa ma anunte cand sa fac plata.
 2. Achizitie Noul Duster 2018

  Bon de comanda am si eu. Am gresit mentionand contract. Macar e clar: rabla se scade doar la achizitia finala si nu apare nicaieri in acte cand se plaseaza comanda.
 3. Achizitie Noul Duster 2018

  Merci de raspuns! Am sa dau maine un telefon la dealer, dar cred ca: - certificatul fiscal l-am dus si eu odata cu (,) contravaloarea rablei. Alte copii dupa rabla nu mai avea ce sa imi ceara, astea existau deja la dealer. Casarea masinii iar nu are ce sa ma anunte, probabil era deja facuta si nici nu am ce certificat de distrugere sa ii aduc. - spui ca reducerea se face la final, sau asa ti-a comunicat si tie. Inseamna ca atunci se va scade 5% avansul si 1400 EUR rabla dar momentan pe factura nu apare pretul redus.
 4. Achizitie Noul Duster 2018

  Salutari! Va rog sa ma lamuriti si pe mine caci nu imi este clar cum e cu termenul de productie, termenul de livrare, cu/fara rabla etc. Am citit toata sectiunea din forum si sunt 100 de pareri/patanii. Pe scurt, eu am platit avansul in 10 aprilie - 5%. Am dorit sa iau prin rabla si am "cumparat" un tichet, dar nu am nici o dovada ca masina e luata prin Rabla. Totul a fost verbal. Mi s-a generat VIN, mi s-a spus, tot doar verbal, ca termenul de iesire din fabricatie este 4 iunie si pe contract scrie termen de livrare estimat 29 iunie. Cei de la reprezentanta mi-au spus ca estimeaza ceva mai repede, undeva pe la mijlocul lui iunie. Pe contract pretul este "integral", deci fara discount-ul rabla (sper ca se aplica la final). La voi cum s-a procedat? Trebuie sa primesc o confirmare direct de la Dacia? Are sens periodic sa mai trec pe la dealer sa intreb de status?
 5. 1.5 dci beige dune

  Din Iasi.
 6. 1.5 dci beige dune

  4x4 este. De activat, nu stiu cum se pot activa diferite optiuni, dar am sa mai "joc" eu dupa ce vine masina. La actualul Logan, i-am mai facut o gramada de modificari dupa ce l-am luat.
 7. 1.5 dci beige dune

  Stie cineva daca functia de afisare inclinare masina este disponibila si la confort, sau doar la prestige?
 8. 1.5 dci beige dune

  Optionale alese: vopsea metalizata, volan piele, media nav si scaune incalzite. As fi vrut si jante de aliaj, dar nu imi place modelul standard. Le voi lua dupa.
 9. 1.5 dci beige dune

  Salutari! Ieri am plasat comanda pentru noul duster. Confort, 1.5 DCI, 4x4 cu ceva optionale. Data productie: 4 iunie, livrare vreo 10 zile mai tarziu. Abia astept :)))
×