Sari la conținut

Duster sau noul Sandero Stepway?

Postări Recomandate

As recomanda...nu-i prima oara...o urcare in habitaclu la Sandero si pe urma in Duster. Spatiul la nivelul umarului este incomparabil cum de altfel sunt comparativ toate masuratorile de interior.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca orice masina dintre cele doua ti-ai lua tot o sa-ti para rau, solutia este sa o cumperi pe cea mai ieftina: o sa-ti para rau pe mai putini bani.   Din cele aratate de ddalcu eu inteleg ca ii pl

E frumos stepway dar eu as alege tot duster. Inaltime anvelope duster 215x0.65 = 139.75 mm R16 Inaltime anvelope stepway : 205x0.55 = 112.75 mm Anvelopele de duster sunt mai inalte cu 2.7 cm cee

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun

Si eu am avut de ales intre aceste variante: Sandero Stepway diesel sau Duster diesel.

In cazul meu nu puteam sa urc cu bugetul mai mult decat pretul unui Stepway diesel(~12000 euro) astfel incat alternativa Duster insemna un SH decent ceea ce pana la urma am gasit, cu putini km, inca in garantie, revizii in service, stare f buna, toate optiunile posibile si 4X4 pe deasupra ceea ce nu ma asteptam initial pentru ca niste luni bune ma uitam si erau multe suspecte aduse din afara(si nu numai dar lovite, rasturnate, etc).

Pana acum sunt multumit de Duster dar nu pot sa zic ca e neaparat "the choice".

In momentul de fata cel mai ieftin Duster diesel este 14150 euro iar optiunile pe care le are fata de un sandero stepway diesel sunt mult mai putine.

In orice caz, sunt masini din clase diferite pana la urma iar alegerea finala este strict dupa gustul utilizatorului.

Link spre post

@fnicolau - am duster 4x4 dci 110cp. altfep nu m-as fi lansat in.sfaturi fara sa stiu ce vorbesc

crezi ca masina de la descriere e pusa asa degeaba?

De unde sa stiu eu de ce ai pus ce ai pus la descriere? Ma intriga doar faptul ca posesor de Duster fiind, te plangi ca nu este stabila pe curbe. Nu cred ca Stepway-ul este mai stabil in curbe ca Dusterul (nu am condus Sandero niciodata, dar fata de Logan, Dusterul este net superior la stabilitate; si nu cred ca Sandero se comporta ca un BMW fata de Logan).

Link spre post

Am si logan si duster si pot sa declar ca loganul sta.mult mai bine in curbe. Amandoua sunt inalte, dusteru e mai lat dar e si mai inalt ceea c compenseaxa, iar suspensia face diferenta,cea moale de pe duster fiind clar un minus la stabilitate

Link spre post

Am si logan si duster si pot sa declar ca loganul sta.mult mai bine in curbe. Amandoua sunt inalte, dusteru e mai lat dar e si mai inalt ceea c compenseaxa, iar suspensia face diferenta,cea moale de pe duster fiind clar un minus la stabilitate

ai dreptate, si stii de ce ai dreptate ?

pentru ca ai dreptate...................

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...