Sari la conținut

Duster sau noul Sandero Stepway?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca orice masina dintre cele doua ti-ai lua tot o sa-ti para rau, solutia este sa o cumperi pe cea mai ieftina: o sa-ti para rau pe mai putini bani.   Din cele aratate de ddalcu eu inteleg ca ii pl

E frumos stepway dar eu as alege tot duster. Inaltime anvelope duster 215x0.65 = 139.75 mm R16 Inaltime anvelope stepway : 205x0.55 = 112.75 mm Anvelopele de duster sunt mai inalte cu 2.7 cm cee

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun

Se pare ca nu cunoaste deloc cat costa sistemul 4x4, avem asa: cardan + diferential + planetare (spate) sare de 2500 EUR, numai zic de cutie de viteza si cea de transfer care nu le pun la calcul, deci? cat va costa un Stepway? iti spun eu, mai mult decat un Duster, in consecinta vei da pe un Stepway 14-15 000 EUR? ma indoiesc...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e chiar aşa…

la varianta „cheală” (Duster) diferenţa este de 2.050€ (13.300€ - 11.250€)

pe celelalte echipări (Laureaté, respectiv Business+) diferenţa este de 1.700€ (15.000€-13.300€, respectiv 14.450€-12.750€)…

Link spre post

Comentariul a fost simpatic. Omul este daciot convins si se poate sa aiba dreptate. Sau poate nu.

Face o singura greseala, in opinia mea, sustinand ca stepul este un suv pe motiv ca trece cu nonsalanta peste gropi. Sa fie asa oare?

In ultima vreme am inceput sa-mi dau seama ce inseamna off (nu extrem) si stiu ca acesta nu inseamna sa mergi pe un drum neasfaltat si cu mult praf. Si nici sa trece peste niste gropi de la marginea DN-ului, cu viteza melcului si cu ochii holbati sa nu agati spoilerul, pentru a-ti pune gratarul in iarba la 25 de metri de drum. Si nici sa faci tumbe pe un teren ca-n palma cu iarba tip gazon pe care duminica joaca fotbal flacaii din sat. Daca vreti sa vedeti off prost inteles vedeti pe youtube materialul cu duster facut de autolatest.ro. In astfel de zone am fost si cu Dacia 1300 si cu Dacia 1310 si cu Dacia logan si cu audi a4 sline. Si nici una nu era suv :)

Nu e treaba mea sa dau sfaturi (cu toate ca e foarte placut) dar as sugera celor care nu stiu ce sa aleaga intre duster si stepway sa se lipeasca de niste membri ai forumului si sa se deplaseze impreuna intr-o zi pentru a vedea ce poate dusterul. La tg mures, "profesorul" nostru cristianD ne-a initiat in bazele off roadului dusterist si de atunci mi-am dat seama ca pentru a face fata in conditii de off masina trebuie sa fie dotata si cu altceva decat garda la sol si brizbrizuri de plastic cu scop ornamental.

Daca iti place stepul (care este o masina superba, cred ca e cel mai reusit design exterior de la dacia) atunci vei gasi motive multe sa crezi ca e o masina pentru off usor. Ceea ce este complet fals. Sa ne uitam putin la bara fata. Ce se va intampla oare cu ea cand vom da de o adancitura care traverseaza drumul? Raspuns: se va infige in pamant cu toate urmarile posibile. Dar ce se va intampla cu noi daca ne urcam intr-un stepway si ne deplasam la un fript de mici in natura, apoi vine ploaia si iarba se uda? Sau daca lovim toba intr-o ridicatura de pamant?

EI bine, eu sunt ferm convins ca stepwayul este doar o masina de oras cu aer de aventurier asa cum sunt multi tocilari virgini care isi lasa barba de trei zile si isi pun ochelari de soare sa arate "periculosi" ca banderas.

E tot asa de adevarat ca un step 4x4 ar fi atractiv pentru cei ce se gandesc la fiat sau suzuki cu tractiune integrala. Numai ca acestia se gandesc la fiat sau suzuki probabil pentru au bine infipta in creier prejuddecata cu dacia care tot masina romaneasca este. Ma rog...

Link spre post
  • 1 month later...

Export Sandero Stepway in Ungaria:

" BlackBird írta ...

Sziasztok!

Új emberként , örülök , hogy itt lehetek veletek.Regisztrácóm oka , hogy 4 napja boldog tulajdonosa vagyok egy új Sandero Stepway 1,5dci Arcticnak. Március végén rendeltem és ugye 4 napja van nálam és mentünk 250km-et.Nagyon jó és legnagyobb meglepetésemre minden nap jön valaki aki érdeklődik iránti, hol egy kúton, hol egy parkolóban. Mikor elhoztam azt mondták a szalonban , hogy a jelenleg megrendeltekre már decemberi határidőt adnak meg szállításnak .'

Mesaj de la Black Bird: Salutare, ma bucur ca pot fi cu voi, motivul registrarii e ca de 4 zile sunt fericitul posesor al unei Sandero Stepway 1,5 dci dotarea: Arctic . Am comandat-o la finele lui Martie si deja am parcurs 250 km cu ea. Este foarte buna si spre surprinderea mea zilnic vine cineva sa se intereseze de ea ba la parcare ba la pompa. Cind am preluat-o la salon s-a spus ca se iau comenzi azi cu livrare pentru Decembrie.

Link spre post
  • 3 months later...

Pana la urma ce masina ai ales? destul de slabut faceliftul dusterului, dupa cum credeam. Probabil noul aspect ägresiv va fi la Duster 2. Singura imbunatatire viabila este medianavul

Pana la urma am ales sa astept facelift-ul. Din punctul meu de vedere Duster-ul are acum tot ce-i lipsea in momentul in care a aparut noul Stepway. Acuma astept lansarea oficiala in Romania si momentul cand o sa pot sa dau comanda. Pe urma o sa astept cine stie cat pana o sa-mi vina masina. Deci dupa cum vezi, mai urmeaza o serie buna de asteptat :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...