Sari la conținut

Duster sau noul Sandero Stepway?

Postări Recomandate

pilifica are dreptate, cel putin din punctul meu de vedere. Cu stabilitatea in curbe cred ca nu m-am facut inteles asa ca o las balta.

In legatura cu modul in care conduc, adevarul este ca nu m-am gandit niciodata cum anticipez o curba, cred ca vine din reflex sau poate din altceva. Oricum, sigur nu ma opresc sa o parcurg mai intai cu piciorul :). Si am patit sa gresesc putin abordarea (cine e fara greseala?) dar asta e exceptia si nu regula.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca orice masina dintre cele doua ti-ai lua tot o sa-ti para rau, solutia este sa o cumperi pe cea mai ieftina: o sa-ti para rau pe mai putini bani.   Din cele aratate de ddalcu eu inteleg ca ii pl

E frumos stepway dar eu as alege tot duster. Inaltime anvelope duster 215x0.65 = 139.75 mm R16 Inaltime anvelope stepway : 205x0.55 = 112.75 mm Anvelopele de duster sunt mai inalte cu 2.7 cm cee

Referitor la suspensii, Dusterul are suspensii medii, nu sunt chiar asa de moi - asta fiind parerea mea desigur ca propietar de Logan si de MCV, deci am baza de comparatie - iar in viraje pot sa spun

- eu cred ca am inteles ca vroiai sa subliniezi sa nu sarim calul pe drumuri la capitolul viteza. Dar facand abstractie de asta (lucru foarte normal ca sunt multi soferi de duminica, care intra tare in curbe si ajung pe contrasens, punandu-i pe ceilalti in fata situatiei de a fi nevoiti sa evite un accident - iar acestia culmea, au masini care nu sunt instabile) si dezbatand problema mai mult "tehnic" decat legislativ. Fnicolau are un libaj destul de dur, de parca eu am picat din plop cand fac afirmatia asta, dar eu ii dau argumente viabile si anume, cu riscul de a ma repeta: logan, mai ingust dar mai jos - compenseaza cu dusterul - mai inalt si mai lat. Dupa apare factorul suspensii - nu zice nimeni ca luam curbele incat masina se da de fund in fiecare curba, dar la o anumita viteza (mai miiiica decat cea critica de derapaj), masina devine mai instabila datorita suspensilor moi, tinzand sa se incline catre centrul curbei mai repede ca si loganul. Feelingul de inclinare al masinii, apare muult mai inainte de feelingul de derapaj, cand incep sa iti scartaie cauciucurile, sa iti alunece spatele, sau chiar sa ti se ridice o roata din spate la abordarea unei curbe cu viteza mare.

Link spre post

Nu am ajuns sa iau curbe cu derapaje, fugit de fund si roata in aer, dar Dusterul mi se pare mult peste Logan la stabilitate, mai ales in curbe (imi pare ca se inclina mai putin). Am avut 5 ani de zile un Logan inainte de Duster. Asta bazat pe feeling, nu pe masurat garda la sol, cursa suspensiei sau mai stiu eu ce, ca nu te apuci sa masori toate astea inainte de a te sui in masina pentru a sti cum sa abordezi curbele. :)

P.S. @dacian are dreptate.

Link spre post

Am ales inca de anul trecut sa astept Duster-ul facelift. Am avut o mare dezamagire cand am vazut ca n-a aparut la salonul de la Geneva, asa cum se asteptat foarte multa lume. De acuma nu-mi ramane decat sa astept din nou pana la salonul de la Frankfurt. Daca nu se intampla nimic deosebit intre timp, decizia este finala :)

Link spre post

Crede-ma, am "inside information" ca in toamna iese facelift-ul. Stiam asta de anul trecut, dar n-am vrut sa cred cand vedeam cate speculatii sunt in presa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...