Sari la conținut

Schimbare vitezometru digital din km/h în mph

Postări Recomandate

Aveți idee dacă se poate schimba cu vreo combinație de taste afișarea vitezei pe vitezometrul digital din km/h în mile/h? Presupun că la reprezentanță se poate cu tester, dar pe mine mă interesează dacă pot să-l schimb eu din taste, înainte să intru în Marea Britanie (nu să mă duc așa cu mph până acolo). Asta ca să nu îmi încarc creierașul și așa super-stresat de condusul pe invers cu conversia fiecărui semn de limitare de viteză din mile în km.

Am căutat pe net dar nu am găsit mare lucru, am schimbat și limba meniului din română în engleză în speranța că se va schimba și viteza în mph, dar nu s-a schimbat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

40 mph văd că sunt de fapt 64.4 km/h, deci dacă mă duc cu 70 km/h iau amendă. În fine, o să pun fie o aplicație pe un telefon vechi și-l pun undeva pe bord, fie cumpăr o chinezărie ieftină de pe emag (am văzut că sunt ceva vitezometre digitale la 80 de lei) și o pun pe aia în bord. Ce nu-mi place la variantele astea e că dacă își pierd semnalul GPS (de exemplu în tuneluri sau între clădiri înalte), nu îți mai arată nici viteza. O să-mi listez de siguranță și o hârtie cu principalele limite de viteză la ei și echivalențele lor în km/h.

Nu înțeleg totuși de ce nu s-a implementat funcția asta de schimbare a unităților de măsură direct din taste. Mă gândesc că or fi și alți proprietari de Duster cu asemenea dileme existențiale ca ale mele care vor să meargă în UK sau invers, să vină pe continent. De exemplu, la orice ieftineală de ceas care îți arată și temperatura poți să schimbi între Celsius sau Fahrenheit, așa că nu cred că aici ar fi fost atât de costisitor să implementeze și funcția asta.

Link spre post

Schimbarea KMh/ MPH e totală, și vitezometru și odometru, la fel ca la temperatură C/F și presiune roți bar/psi.

Unele sunt implementate ca default, altele pot fi schimbate de utilizator.

Caută o poză de TdB de Sandero de anglia și ai serigrafia (eu nu pot adăuga poze - lipsă de quota)

Link spre post

Eu așa umblu de cîtiva ani respectînd regulile astea și nu am luat amenda vreodată pt viteză!  Exceptînd faptul cînd nu am stat in parametrii ăștia! 

Sau poți folosi Sygic (navigația) și pui in mile , eu asta am făcut la început pîna m am obișnuit cu conversia ...Că oricum bănuiesc că trebuie să folosești ceva navigație și chiar e foarte ok aplicația! Și ai tot timpul afișat în colț viteză reală . 

Link spre post
La 17.09.2023 la 22:14, 205 a spus:

În fine, o să pun fie o aplicație pe un telefon vechi și-l pun undeva pe bord, fie cumpăr o chinezărie ieftină de pe emag

Cauta o camera de trafic care arata viteza in timp real in mile . Eu am o "Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, WiFi, H.264, 2.7" Touch-screen " din 2015, imi arata pe display viteza reala cu caractere mari dar in km/h (cred ca are si MPH dar nu am verificat). Asa ai si camera si vitezometru.  Foarte rar pierde conexiunea pe GPS.

Editat de taviro
Link spre post

Deseneaza, cu un marcher, pe exterior, pe plasticul de pe ceasuri, reperele care te intereseaza (30, 50, 70 MPH) si cand nu-ti mai trebuie poti sa le stergi cu spirt sanitar.

Sau iti faci un tabel cu corespondenta (increment de 5 sau 10 sau cat vrei tu) si-l lipesti pe un loc usor vizibil.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...