Sari la conținut

Nimeni

Members
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Nimeni a câștigat ziua ultima dată pe 17 Februarie

Nimeni a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

11 Bun

Despre Nimeni

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Interese:
  https://www.topgear.com/car-news/top-gear-advice/ten-best-road-vehicles-you-can-buy-2023

Vizitatori Recenți Profil

459 citiri profil
 1. Deci e bun !.....cit despre golirea intregului sistem am luat 2 bidoane ,o sa aeisesc (las sa curga pe la aerisitoate ) pina cind folosesc toti cei 10 litri si felul acesta si daca ramiine din cel vechi va fi o cantiitate infima sau chiar deloc . Multumesc
 2. Dintre cei care va pricepeți mai bine ,am sa folosesc lichidul aceasta,este ok ? Întreb mai mult pt o confirmare, dacă este bun că deja e luat 🤭. Mulțumesc
 3. La fel si la mine ,cumparata in ianuarie 2022 ,am avut timp de gindire un an pt extinderea garantiei dupa aceea nu sa mai putut!! Daca Journey este echivalentul la Prestige atunci nu e Journey (pt ca stiu ca sau schimbat denumirile dupa ce am luat-o eu la scurt timp ,nici varianta Extreme nu aparuse cind am luat-o pe a mea )
 4. Cum am mai spus ,abia astept sa se termine garantia....si eu doar experiente neplacute am avut cu ei si asta in UK nu RO ,am crezut ca aicea sint mai seriosi ! Doar sa iti ia bani ,ma inebunesc cu telefoanele de fiecare data cind se apropie termenul pentru revizie sa nu cumva sa nu o duc ,dar acum in August mai trebuie sa merg la ei pt ultima oara si GATA !
 5. Eu spre exemplu nu vad nici o diferență între fosta mașina ,un Jimmy motor 1.3 și Duster chiar din contra. Dusterul este mai ok !
 6. Daca ai spus caricatură am presupus că e de rău tare , stai liniștit că un motor aspirat de 1.3 nu ține mai bine chiar deloc este exact la fel ,o cilindree mare face diferența nu că accelerația e pe cablu sau pe fir ! Da care este faza cu accelerația că nu înțeleg din moment ce nu o folosești deloc la frÂna de motor ,te întreb serios?!
 7. Foarte ,foate abrupta trebuie sa fie rampa aia sa nu imi tina frina de motor si asa ajuta foarte mult, foarte putin trebuie sa ajut din frÂna.....cutie manuala !
 8. Apărătorile se noroi ți le-aș recomanda ,pe lîngă că arată bine alea și folosesc la ceva nu sînt doar pt aspect !
 9. Eu cred ca inafara de barele modulare ,toate cele enumerate se puteau monta pe un model din 2022!
 10. Total gresit ,nu are nici o valva! Este motor pe benzina, astea nu au acea clapeta EGR !
 11. In cite locuri (gasesc) se poate face aerisirea sistemului de racire la un motor 1.33 Tce ,eu am gasit unul ,la iesirea din radiatorul de incalzire habitaclu. Mai este altul? Multumesc anticipat!
 12. Da,are o strînsă legătură cu nivelul "enorm" de mare de ulei !!! Bine că nu a inceput să curgă pe la simeringurile de la arborele cotit! Și a mea este inca in garanție dar abia aștept să se termine ....oricum un schimb îl fac la ei și unul îl fac eu acasă (la fiecare 10.000) că într-un an trebuie să îl schimb de 2 ori. In 50K imediat chiar nu am avut absolut nici o problema. LE: și stai liniștit că nu o să recunoască că ei sint devină ,te aburesc ei 🤭
 13. Cum spune și titlul ,scutul este inca pe mașina urmează să îl dau jos ,mașina a făcut off road 0 km, mașina e din 2022 ,deci ca nou doar că e murdar !!! 400 de lei doresc pe el . Unul nou fiind peste 700 de lei ! Mulțumesc
 14. Nu știu cum e cu cutiile automate că nu conduc așa ceva (nici nu îmi place ) ,dar referitor la frînă de mână asta se întâmpla acum 20-30 de ani așa ceva nu se mai întâmplă în ziua de azi ,sa înghețe cablul. Și exact asta e ideea frâna aceea trebuie folosita cît mai des posibil ,de aceea se și bloca că nu era folosita !!!! Frâna de mână daca se activează automat aia nu mai e cu cabluri!!Baftă. Eu la fiecare oprire, staționare o folosesc (chiar și la semafor pt câteva zeci de sec)
×
×
 • Creează nouă...