Sari la conținut

Ai fost la test drive cu Dacia Duster? Scrie aici!

Postări Recomandate

As fi eu curios de ce 1.2 e blonda. Asa ca pt mine, nu e nici cu suparare si nici ironic sau altfel de aluzie. Spun pt ca limba noastra romana implica enspe sensuri

Stefane nu tre sa te superi...dar poate pentru unii blondele sunt prea incitante...... :drool:

Blonda mea stiu sigur ca ma lasa sa urc pe ea.....Pentru mine e potrivita.....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa vreo cateva luni de cautat inlocuitor SH pentru batranul Golf 4 m-am gandit sa ma uit si la o Dacie noua. Cautam un motor pe benzina simplu dar cu ceva cai asa ca am trecut peste Sandero si am aj

Stefanudrea, era doar scoaterea in evidenta a preferintelor aia cu blonda. Ex: Mie mi-e draga Charlize Theron de as lua-o acasa. Zilnic. Ca sa revenim la oile noastre: 1.2 Tce e perfecta asa cum e. Cu

si 4x2 si cu motor de ascutitoare. (tu ai cautat-o, nu m-am putut abtine)

Posted Images

Stefanudrea, era doar scoaterea in evidenta a preferintelor aia cu blonda. Ex: Mie mi-e draga Charlize Theron de as lua-o acasa. Zilnic. Ca sa revenim la oile noastre: 1.2 Tce e perfecta asa cum e. Cu 4x4 ma indoiesc sincer. O data pt ca toata familia si rudele au shpe feluri de masini de nu gasesc 2 la fel si toate is 4x2 de la 1.2 skoda la passat... si a doua oara pt ca dupa ce am mers o viata in 4x4 permanent (masina mea nu decupleaza) nu mai vreau/pot sa merg cu 4x2 tinand cont strict de stilul meu si al familiei de viata si al locurilor unde de placere sau de nevoie trebuie sa ajungem.

Iar daca vreau benzina...sar in forester si i dau o cheie. Cam aia voiam sa zic si imi cer scuze daca s-a inteles altceva.

Ca sa inchei: nevasta zice ca cea mai masina ever built e Smart for two... cum ziceam... depinde de unde te uiti si ce anume cauti TU la o masina.

Editat de mugur
Link spre post

...Iar daca vreau benzina...sar in forester si i dau o cheie. Cam aia voiam sa zic si imi cer scuze daca s-a inteles altceva.

Eu te-am inteles de prima data. Si ai foarte mare dreptate, fiecare isi alege masina dupa ce are nevoie. 1.2 TCe se adreseaza de obicei catre un alt profil de utilizare decat 1.5 dCI. Si iti dau dreptate si a doua oara, 4x4 pe 1.2 TCe este mai mult ca sa te scoata uneori din situatii mai dificile, si nu este pentru acelasi regim de utlizare la care poti supune constant un 1.5 dCI 4x4 constant.

Si sa nu uit, bine ai venit in comunitate si din partea mea :). Sper sa ne si vedem curand la vre-o intalnire (la care sper sa pot veni si eu).

Editat de DonQuijote
Link spre post

Mersi DonQuijote. Ma temeam sa nu fi inceput prost aici. N-am nimic de impartit nici cu ala cu Veiron nici cu ala cu Tico. Fratemiu are Matiz.Cica e perfecta.

Link spre post

@Mugur: Ce model de Forester ai? Eu inainte de a lua duster-ul ma tot uitam si dupa forester 2.5 xt din 2007, insa m-am oprit din cautare deoarece m-am gandit ca poate duce la costuri mari de intretinere, atat ca si impozite, casco, consum, cat si daca pica ceva la el.

Link spre post

SF 5, 2litri '1998, luat nou din showroom. Unul din alea 2 % cu cutii facute de Subaru cu blocarea diferentialelor din maneta.

Ironic e ca mi s-a oferit pe cutie mai mult decat mi s-a oferit pe masina, insa nici una nici alta nu sunt de vanzare.

Cu taxesi alte alea nu stiu cat e 2.5ul , insa ca intretinere ma bate doamne doamne daca zic ceva de asta. Pur si simplu nu am bagat nimic in ea...doar consumabile (ulei castrol, placute de frana si pishatul ala de spala parbrizul). ah, da. Si am schimbat bateria acum 4 ani. ultima distributie acum 124k km. cam fluiera o curea ca sa fiu sincer acuma...

Pe scurt, Foresterul e mai de autostrada/oras decat Dusterul si Dusterul e mai de poteci, paduri si rape decat Foresterul. Foresterul inca e numit afara caramida zburatoare; si 220 nu am prins eu cu el dar am poza cu 200 pe autostrada in germania cu el , nici nu dardaia masina in vreun fel. O sa mor convins ca Subaru e o mare firma si Foresterul e o mare masina.

Editat de mugur
Link spre post

E altceva cand il iei nou, si stii cum a fost utilizat, si cati km reali are.

Si mai e posibil ca cel pe care il ai sa fie mai fiabil decat modelele mai noi, iar cel din 2007 nu are nimic blocabil, nici hi-lo, cel putin modelul 2.5 xt. Posibil sa aiba lsd pe spate.

Insa are alta chestie - prinde 100km/h in 5.7 secunde... de aia mi-l doream - insa preturile la care am gasit nu mi-au convenit, iar km erau discutabili.

Oricum, am luat duster nou dci 4x4 si sunt chiar foarte multumit de el.

Editat de ambvision
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...