Sari la conținut

Ai fost la test drive cu Dacia Duster? Scrie aici!

Postări Recomandate

Am fost si eu la drive test si daca era sa o cumpar dupa acel test, nu aveam duster. Eu am inchiriat vreo 10 dustere ai am facut cu ele peste 11k km si abia apoi mi-am luat duster :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa vreo cateva luni de cautat inlocuitor SH pentru batranul Golf 4 m-am gandit sa ma uit si la o Dacie noua. Cautam un motor pe benzina simplu dar cu ceva cai asa ca am trecut peste Sandero si am aj

Stefanudrea, era doar scoaterea in evidenta a preferintelor aia cu blonda. Ex: Mie mi-e draga Charlize Theron de as lua-o acasa. Zilnic. Ca sa revenim la oile noastre: 1.2 Tce e perfecta asa cum e. Cu

si 4x2 si cu motor de ascutitoare. (tu ai cautat-o, nu m-am putut abtine)

Posted Images

Sorin878, aici nu prea sunt de acord cu tine. Aia de facui io testu' vietii era una rosie facuta pentru pompieri si care le ramasese "rest".

Nu am timp sa pun botu' ca au ghicit aia de la mioveni in urina ca le ramane aia rosie "rest" ca sa puna taman pe ea alte piese fata de ce cumpara lumea. Asta una la mana... Am testat si 1.2 tce 4x2 dar aia nu e pentru mine. Cum unora la plac blondele cam asa e si cu masina...conteaza mai tare aia care iti place tie. A nu se intelege ca nu imi place 1.2 tce. Doar ca nu mi se potriveste la ce am eu nevoie.

edit: ca sa revenim la topic: cat ati condus efectiv?

eu 1 ora si 45 de minute din care 15 min condus 1.2tce.

Editat de mugur
Link spre post

Eu m-am referit la faptul ca in test, nu poti sa-ti da iseama de punctele slabe ale masinii. E masina de service si cum apare o problema, o rezolva imediat. De ex. toncanit in caseta de directie, zornait tubulatura de aer si multe altele( cei cu ph2 stiu mai bine).

Link spre post

... cat ati condus efectiv?

Eu, cand am luat Duster-ul meu (in 2010) am fost in drive-test cam 30 min si... doar pe asfalt prin Colentina. Am gasit cateva gropi (pe care le-am incercat) si o bordura. Am fost multumit si... am platit!

La varianta PH2 n-a mai fost cazul... ca m-a ajutat norocul

Link spre post

Daniel, am uitat sa zic ca a insistat de 2 ori sa o bag pe aratura. Adica chiar loc arat. Pe ploaie.. cand am iesit de acolo era inamolita de mai mare dragu... chiar nu voiam sa o bag ca stiam ca iese de acolo dar deh.. a vrut el neaparat.

de la dealeru asta firma are 18 masini. Poate de aia m-am plimbat atat...

Link spre post
Sorin878, aici nu prea sunt de acord cu tine. Aia de facui io testu' vietii era una rosie facuta pentru pompieri si care le ramasese "rest".

Nu am timp sa pun botu' ca au ghicit aia de la mioveni in urina ca le ramane aia rosie "rest" ca sa puna taman pe ea alte piese fata de ce cumpara lumea. Asta una la mana... Am testat si 1.2 tce 4x2 dar aia nu e pentru mine. Cum unora la plac blondele cam asa e si cu masina...conteaza mai tare aia care iti place tie. A nu se intelege ca nu imi place 1.2 tce. Doar ca nu mi se potriveste la ce am eu nevoie.

edit: ca sa revenim la topic: cat ati condus efectiv?

As fi eu curios de ce 1.2 e blonda. Asa ca pt mine, nu e nici cu suparare si nici ironic sau altfel de aluzie. Spun pt ca limba noastra romana implica enspe sensuri

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...