Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

Ca si posesor de duster nu cred ca am considerat vre-o data ca Dacia si-a batut joc de mine. Si sunt unu din posesorii unui duster din cele 500 de mii de dustere produse. Daca sunt chiar atat de proaste masinile astea de ce se vand atat de bine?

Faputul ca 0,1% din masinile produse au probleme nu o sa impresioneze pe nimeni.

Insa ar fi de mentionat faptul ca Dacia a facut chemare in service la dacia pentru probleme la sistemul de franare la modelul 4x4 care a avut o serie cu probleme. Tot Dacia a facut rechemare in service pentru primele modele logan cu motor de 1.2 care aveau o problema de soft. Nu toate au fost facute imediat, dar au fost facute.

Diferenta dintre noi doi este ca tu ai PH1 (dupa avatar) si eu PH2. Si faptul ca suntem 0.1%, este exact gandirea Dacia si nu inseamna ca trebuie sa fim aruncati la cosul de gunoi. Si se pare ca Dacia a reusit sa-ti impregneze si tie gandirea cum ca astia 0.1% (100, 1000 de oameni sau mai multi) suntem niste prosti si meritam ce ne-am luat.

"Nu toate au fost facute imediat, dar au fost facute."

Suntem unii care asteptam de un an. Probabil vor fi facute, cand iesim din garantie si le facem pe banii nostri.

"Fiecare isi alege varianta pe care il coafeaza... "

Mie dealer-ul nu mi-a prezentat masina asa. Daca-mi spunea "frate, sunt probleme colo, colo, colo", fie mai strangeam bani si luam altceva, fie luam o masina SH, dar poate mai buna. Gandirea conform careia ceva 'ieftin' nu trebuie sa fie perfect, este exact ceea ce ne-a adus tara aici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

Gandirea ieftin si bun nu exista nicaieri in lume. Evident ca daca dealerul ar fi prezentat realitatea nu ar mai fi vandut nimic. Adica rav4 costa 26k eur fiindca japonezii sunt lacomi si vor o marja de profit mai mare? Sau coreenii de la kia? De 17100 eur -duster laureate- nu o sa primim calitate de mazda. Atentie ma refer la calitate si nu la dotari. E posibil ca tara noastra sa fi ajuns aici pt ca mers pe varianta ieftin si bun.

In ziua de astazi un client precum dacia se duce la delphi si ii spune: cat costa unsistem de injectie care tine 100000 km si 3 ani? Si cat costa un sistem de injectie care tine 200000 km si 5 ani pe care il vand catre mercedes? 'Talentul'lui d3lphi sau bosch este sa vina cu cel mai mic pret respectant specificatiile din 'caietul de sarcini'. Restul e... can can.

Link spre post

Partial corect.

Da am PH1 si nu PH2

Totusi si varianta PH1 a avut probleme la sistemul de franare. varianta care are probleme la sistemul AC si daca mai scormonesc prin forum mai gasesc.

Problemele la sistemul de franare au afectat 0,1 - 0,2% din masinile produse, Dar a fost facuta rechemare in service.

Probleme cu conducta AC se cunoaste si in sistemul Dacia, dar poate sa apara poate sa nu. La mine a aparut si a fost schimbata fara nici o problema in service Dacia.

Problema de soft la logan 1.2 a afectat mai putin de 0,1% din productia de masini dar totusi a fost facuta rechemare in service.

Hai sa nu aruncam cu noroi fara sa verificam faptele.

Link spre post

Partial corect.

Da am PH1 si nu PH2

Totusi si varianta PH1 a avut probleme la sistemul de franare. varianta care are probleme la sistemul AC si daca mai scormonesc prin mai gasesc.

Problemele la sistemul de franare au afectat 0,1 - 0,2% din masinile produse, Dar a fost facuta rechemare in service.

Probleme cu conducta AC se cunoaste si in sistemul Dacia, dar poate sa apara poate sa nu. La mine a aparut si a fost schimbata fara nici o problema in service Dacia.

Problema de soft la logan 1.2 a afectat mai putin de 0,1% din productia de masini dar totusi a fost facuta rechemare in service.

Hai sa nu aruncam cu noroi fara sa verificam faptele.

Cred ca tu arunci cu gunoi in mine. Sau in noi, astia "exceptia" care avem probleme aici. Cum se face ca toti cei care scriu aici au probleme? Suntem cumva toti exceptia de la regula sau aia 0,1%?

Ia spune-mi tu mie cat a durat ca masinile de care vorbesti sa fie rechemate in service? 1 an, ca la PH2? Mai mult, mai putin? Noi, unii dintre noi, asteptam de un an sa rezolve problemele. E drept, s-au facut resoftari, rechemari in service, dar nu au rezolvat nimic (in cazul meu, dar si in cazul altora care au scris aici). Acolo e bataie de joc.

Link spre post

Cred ca ai citit numai ce ai vrut tu din cele scrise mai sus. Nu pot sa mai zis ca sper ca cei de la dacia sa rezolve cele 10 masini care au probleme cat mai curand, ca sa nu mai poluam forumul cu aceasi posturi scrise de n ori cu alte cuvinte.

O seara buna.

Link spre post

Frate se vehiculeaza aici niste procente...atunci care este procentul de dystere afectate de problema indicatorului de carburant? Care este procentul de dustere care au probleme cu relantiul? 50%? 0.0002%? 500%? Aceste date le stie doar dacia care centralizeaza reclamatiile. Crezi ca ei nu fac calcule in cazul in care se gaseste un remediu? Totul se reduce la bani...

Link spre post

Incet, incet, eu incep sa trag o concluzie. Ma refer strict la masina mea, sa se consemneze asta :). Resoftarea de nivel carburant s-a numit resoftare tablou bord, sau cam asa ceva. In fine. Dar eu incet, incet, mi-am dat seama ca resoftarea nu a avut treaba cu nivelul de carburant, ci mai degraba cu consumul mincinos. Eu inainte de resoftare, aveam consumul mixt (intotdeuna pe acelasi traseu) cam 5,8-6 l/100 km. Dupa resoftare in aceleasi conditii si pe acelasi drum am 7-7,2 l/100km. Incep sa ma apropii cat de cat de cei cu PH1. Eu am impresia ca pentru treaba asta s-a facut resoftarea, nu pentru nivel carburant, desi se poate sa fi cuprins si treaba cu nivelul. Nu stiu ce sa mai zic.

Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...