Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

La mine s-a verificat inca o data ca e jale softul in sensul ca dupa ce s-au consumat mai mult de 20 litri inca nu scazuse nici o liniuta pt ca apoi liniutele sa pice ca mustele. Am alimentat cand imi mai arata ca mai am 100 km pana la golire sa nu musc iar pana prostului. Total dezamagit!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

Eu acum sunt multumit de indicator. Dupa 1050km si 60.8 litri consumati, la pompa am alimentat exact 60.8 litri(alimentarea s-a facut in 2 reprize si am facut pana la buza).

Mentionez ca am resoftat softul CB de cel putin 2 ori.

Link spre post

La mine s-a verificat inca o data ca e jale softul in sensul ca dupa ce s-au consumat mai mult de 20 litri inca nu scazuse nici o liniuta pt ca apoi liniutele sa pice ca mustele. Am alimentat cand imi mai arata ca mai am 100 km pana la golire sa nu musc iar pana prostului. Total dezamagit!

Eu am facut si resoftarea, dar se pare ca am facut-o degeaba. Chiar nu-mi explic de unde atata bataie de joc fata de clienti. Facand programare in trecut, pot sa-mi dau seama ca softul de la indicatorul de combustibil nu trebuie sa fie mare complicaciune, insa uite ca este.

Ce nu pot intelege eu - daca tot au facut resoftare special pentru treaba asta, cum se face ca tot nu arata bine. Mi-e scarba sa sun la Vocea Clientului pentru ca ma cert degeaba cu ei.

@DonQuijote - in ce sens merge bine? Cati litri "mananca" masina pana cand scade prima liniuta? Dar a doua? Daca ai doua-trei liniute scazute si apoi faci plinul, stie sa puna restul de liniute la loc si sa arate ca si cum ar fi rezervorul plin? Face asta de fiecare data sau mai da rateuri? Sunt curios pentru ca tu spui ca la tine merge perfect, dar in acelasi timp sunt curios cum functioneaza acel perfect.

Link spre post

Scade liniutele liniar cu consumul. Poate doar prima dispare un pic mai greu, dar asa se intampla si la Peugeot-ul care l-am avut inainte. Pune liniutele la loc de fiecare data cand alimentez, pe masura litrilor completati. De nenumarate ori am mers pe rosu cam 10-20 km dupa ce mi s-a aprins becul. Cand am facut full de la rosu au intrat mai mereu 47 litri, dupa cum m-am asteptat. Daca fac plinul la ultima linie, intra 42-43 litri de obicei.

Dupa cum am zis, merge perfect. Nu a avut nici un rateu, si am 7000km cu ea.

Link spre post

Intreb si eu: s-a rezolvat la PH2 acea problema cu indicatorul de combustibil cand e masina inclinata? Se face "refresh-ul" la liniute cu delay (cum s-a rezolvat la PH1) si poate de aceea cei care nu sunt obisnuiti cu acest "delay" au citiri eronate ? Au toate Dusterele PH2 CB ? Sau macar indicatia de cati litri de combustibil s-au consumat ? Ca daca, da, se poate evita pana de combustibil, un pic incomod dar relativ usor.

Link spre post

Toate PH2 au CB, cu toate informatiile necesare (consum mediu/instantaneu/cati litri s-au consumat). La PH2 nu se poate insa (sau nu se stie inca cum) intra in meniul de service pentru a vedea si cati litri mai sunt in rezervor.

Eu neavand 4x4, probabil nu am nici rezervor cu cocoase, deci nici problema de la masina inclinata (drepte ca nici nu am avut masina parcata inclinata pana acum). Dar stefanudrea are aceeasi masina si el se plange de probleme.

Link spre post

Intreb si eu: s-a rezolvat la PH2 acea problema cu indicatorul de combustibil cand e masina inclinata?

NU! :x Iar ce ma enerveaza cel mai mult e indicatorul de autonomie, care-ti arata ca si cum ai mai avea vre-o 10 litri in plus in rezervor.

Editat de ddalcu
Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...