Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

Am fost azi la reprezentanta locala, au verificat, nu am OTS, au facut test, au reinitializat softul si au zis ca pastreaza masina sub observatie. Acum merg cu ea si voi vedea daca mai scade brusc indicatorul. Momentan sunt pe linii intermitente, ma risc putin, apoi voi baga benzina si vad cum merge.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
o canita de 5 litri nu strica sa ai in masina - eu din pacate la prima patanie de rezervor gol am fost nevoit sa cumpar :hmm: , am mers doar cca 800 m pana la benzinarie, dar asta e acum e in masina pe drumurile lungi ;)

Voi face si eu operatiunea asta pt drumurile lungi. La oras inca mai pot merge pe jos pana la peco. Sper insa ca dupa refreshul de azi sa nu mai fie nevoie!

Link spre post
  • 3 weeks later...

Dupa reinitializare soft indicatorul nu mai coboara ametitor, dar, desi "imi promisese" ca va parcurge 350 km cu cei 15 litri alimentati, au aparut cele 4 linii dupa ce ultimul indicator arata ca mai sunt 60 km si dupa ce am parcurs doar 170 de km, iar consumul mediu indicat este de 8.4 cu 90% drum oras, iar 10% drum extraurban din care vreo 10 km de offroad.

Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...