Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

@ionica, ca sa descopere defectul se scoate sonda litrometrica si fac niste masuratori la ea in 5 puncte (normativ Dacia). Cei de la service trebuie sa anunte la dacia ca exista defect, si vor primi raspunsul cu masuratoarea. Dupa ce se trimit rezultatele inapoi la dacia se primeste raspuns daca se schimba sau nu. Mie nu mi-au schimbat-o la ph1 deoarece aveam eroare in doar 1 punct de masurare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

• 2 weeks later...

Si... uite c-am reusit sa fac un filmulet cu scaderea brusca a carburantului din rezervor. Eram pe autostrada A1 intre Sibiu si Deva si totul s-a intamplat cand mai aveam 50 km pana la destinatie. N-am ramas in "pana prostului"

Tin sa va mentionez ca... totalul de carburant consumat este cel real.

Link spre post
Si... uite c-am reusit sa fac un filmulet cu scaderea brusca a carburantului din rezervor. Eram pe autostrada A1 intre Sibiu si Deva si totul s-a intamplat cand mai aveam 50 km pana la destinatie. N-am ramas in "pana prostului"

...

Tin sa va mentionez ca... totalul de carburant consumat este cel real.

Asa am patit si eu dar fix la celebra intersectie A2 cu A4. Delu stie si ii multumesc inca o data.

Link spre post

Se pare ca ultimele pavele sint cuplate cite doua, ca la apa, deci in total sint 7 pavele. Ar reveni cam 8 litri la una, plus 1-2 litri de eroare.

Sent from my htc-Z710e using Tapatalk

Link spre post

Saracii, s-au chinuit sa puna pavelele doua cate doua....mai bine, la PH3, ca tot intrebau ce sa-i mai faca, sa puna sa iti arate rezevor full si rezervor gol, ce atata complicare cu nivel de benzina, cu cat ti-a mai ramas, cu nu stiu ce.

Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...