Sari la conținut

Postări Recomandate

Multumesc! Trebuie sa caut un service unde se pricep si revin.

Dar totusi zic(cat ma pricep si eu) ca ceva problema de electricitate trebuie sa fie. Senzorul nou este unul original si practic n-ar trebui sa fie unul defect.

Editat de Navtsisc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 404
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Senzor supraalimentare turbo, ăsta te interesează, restul nu contează. E motor K9K658.

Din păcate unii confundă forumul cu grupurile de feisbuc, postând cu un total dezinteres pentru regulament și etichetă (profil, topic prezentare ), așteptând să li se repare mașina singură sau să repa

Am rezolvat dupa mai multe incercari si chiar si test la Dacia. La ei aparea eroarea DF054, dar a trebuit luata problema prin testare. Initial inlocuit traductorul de presiune EGR, apoi se depistase

Posted Images

Acum 18 ore, LSD a spus:

Bună ziua mă poate ajuta cineva cu problema direcției la Duster 1.5 4x4 , 2016 . Martorul zig zag este roșu servodirecția nu funcționează.

17413419245328769418917411917099.jpg

Vezi daca iti incarca alternatorul. 

Link spre post

Da, cei doi martori se pot aprinde si la un Duster H79 ph2 din mai multe potentiale cauze, iar o diagnoza conforma poate sa ajute in identificarea acestora:

MartoriLuminosi1.png

MartoriLuminosi2.png

MartoriLuminosi3.png

Link spre post
Acum 21 ore, LSD a spus:

Bună ziua mă poate ajuta cineva cu problema direcției la Duster 1.5 4x4 , 2016 . Martorul zig zag este roșu servodirecția nu funcționează.

17413419245328769418917411917099.jpg

Servodirecție defectă, nealimentată sau cablaj. Din păcate va fi cu parts required.

Link spre post
  • 3 months later...

Salut, am Dusterul din semnatura si mi-au aparut aceste erori, citite cu o petarda de scanner, am studiat acest topic si am descoperit ca poate fi cablajul sau injectorul, intrebarea este daca aceste coduri de erori va pot ghida sa-mi dati un feedback sau nu, multumesc! Nu mi-e greu sa schimb un injector pentru aceasta masinuta care m-a slujit dar parca nu m-as arunca sa-l cumpar si sa aflu ca de fapt injectorul nu are nimic.

Screenshot_20250617_192105_Gallery.thumb.jpg.4384f5fcd8f373547e677137a2539503.jpg1535650730_Screenshot_20250617_164938_ThinkDiag.thumb.jpg.4a107649a2879fda76686d1ddbd6a5e5.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...