Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 111
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu mai sprijini picioarele pe ele!

Daca auzi un zgomot (vibratie) in usa spate la anumite turatii sau drumuri mai proaste vezi ca s-ar putea sa fie de la capacul lampii de frana de pe haion. Eu asa am patit si a durat ceva pana sa desc

Va rog sa nu postati ironic, daca puteti ajuta cu o informatie scrieti, daca nu , nu faceti misto, se va lasa cu sanctiuni, multumesc pt intelegere.

Posted Images

... cochiliile alea de volan la PH2 ? ... au umblat ei acolo si nu l-au mai pus bine? ...

Mai, nu stiu cum e cu cochilia de la volan, insa la mine nu a umblat inca nimeni la masina si țăcăne... ochelarii aia "cromați" de la ceasurile de bord.

Jur ca ma dispera incat "iau butonul care zace si-i mai dau volum"...

Ati patit careva?

In afara de sprayul ala de la Kent si cel de la LIDL (cand este) de care am citit "recent" aici, puteti recomanda vreun produs similar si usor de procurat?

Multumesc anticipat!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 7 months later...

Deci m-am apucat de-am omorat 90% din greieri :) de cei de la grilele de aer am scapat simplu: o bucata de cablu intre rama grilei si bord, asta dupa ce am scos capacelul exterior rotund, ala colorat :) Am scos protectia de la stalpii de la parbriz si am strans suruburile de la bord de langa geamuri. Am fixat bine plasticele de protectie de la suruburile de capota cu ceva material antiderapant de mobilier :)

Tot mai face ceva zgomote cred ca pe undeva dintre geam si bord, pe la burete probabil? Voi ati gasit o rezolvare la asta? Si cred ca si pe la manerele de la usi?!

Link spre post
  • 7 months later...

Saluatre colegii..cum.ati rezolvat problema numarului de inmatriculare.de.pe. haion zdarngane ca dracu cand trec peste.denivelari!!! Parca nu l_as lipi cu banda dubla adeziva!!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...