Sari la conținut

Postări Recomandate

Mai am momemtan doar un greier destul de nereproductibil. Ceva prin plafon(fix in dreptul soferului) care se manifesta atunci cand trec peste denivalari si caroseria se contorsioneaza sa zic asa, este cumva stramba. este un fel pacanitura usoara ca si cum ceva ar atinge in plafonul masinii, probail pasla de izolare sau vreun cablu desi pe acolo nu vad ce cablu sa treaca. Cei de la garantie nu par dispusi sa dea jos plafonul pt acest lucru(cred ca ele e frica ca apoi sa nu se auda mai multe pacanituri). Alte idei?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 111
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu mai sprijini picioarele pe ele!

Daca auzi un zgomot (vibratie) in usa spate la anumite turatii sau drumuri mai proaste vezi ca s-ar putea sa fie de la capacul lampii de frana de pe haion. Eu asa am patit si a durat ceva pana sa desc

Va rog sa nu postati ironic, daca puteti ajuta cu o informatie scrieti, daca nu , nu faceti misto, se va lasa cu sanctiuni, multumesc pt intelegere.

Posted Images

La fel se aude si la mine, doar la denivelari/drum pietruit. O fi vreun ca lu pe acolo... Nu m-am dus sa-mi demonteze plafonul la service de frica sa nu se zdangane alceva dupa aia :)

M-am gandit la o solutie sa bag niste superglu cu o seringa prin pasla sa se lipeasca de plafon. Cand apas cu mana nu mai bazaie. Deocamdata il mai las asa, si la vara aplic metoda descrisa, daca nu are altcineva o solutie mai eleganta si rapida.

Link spre post

Nu e cea mai buna varianta sa injectati aiurea maglavaisuri. Folosind functia cautare o sa gasiti doua posibile surse ale acelui zgomot: firul de la plafoniera (se rezolva relativ usor) sau prinderile cu banda dublu-adeziva ale plafonului (se rezolva prin demontarea plafonului in regie proprie - cunoscand in prealabil niste trucuri - sau la o firma serioasa, specializata in insonorizari).

Editat de Stef13
Link spre post

Mie mi-au spus in service ca e normal acel joc (la mine e pe partea sofer )...i-am bagat o bucatica de cauciuc in gaura aia de dedesupt,dar dupa un timp a cazut si iar face gat la hopuri!Ma gandesc sa schimb tot parasolarul sau sa dau jos suportul ala mic si sa incerc sa-l mai strang la cald.Zgomotul din plafon a disparut de la sine asa cum a si aparut,probabil ca a fost firul de la plafoniera si de la hopuri s-a agatat si a ramas blocat pe acolo.Ar mai fi capacul airbag de pe volan,dar zgomotul produs e acceptabil!

Link spre post

Astazi am gasit din prostie as putea spune,singurul greier ramas pe baricade,cel din partea stg fata!Un rahat de capac ce face zgomot sau ocazional in anumite situatii mai are obiceiul sa trepideaze (asa l-am descoperit astazi)...este capacul acela de plastic de pe coloana volanului din care ies manetele!Incercati sa vedeti ce usor se misca nenorocirea aia....am rezolvat problema definitiv cu o bucatica de burete cauciucat introdus intre bord si acel capac.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...