Sari la conținut

romanelu

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre romanelu

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Oraș:
  Bucuresti
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x2 114cp
 • An fabricație:
  2017

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. romanelu

  Scartaieli plastice

  Mai am momemtan doar un greier destul de nereproductibil. Ceva prin plafon(fix in dreptul soferului) care se manifesta atunci cand trec peste denivalari si caroseria se contorsioneaza sa zic asa, este cumva stramba. este un fel pacanitura usoara ca si cum ceva ar atinge in plafonul masinii, probail pasla de izolare sau vreun cablu desi pe acolo nu vad ce cablu sa treaca. Cei de la garantie nu par dispusi sa dea jos plafonul pt acest lucru(cred ca ele e frica ca apoi sa nu se auda mai multe pacanituri). Alte idei?
 2. romanelu

  Dusty

  Mai am momemtan doar un greier destul de nereproductibil. Ceva prin plafon(fix in dreptul soferului) care se manifesta atunci cand trec peste denivalari si caroseria se contorsioneaza sa zic asa, este cumva stramba. este un fel pacanitura usoara ca si cum ceva ar atinge in plafonul masinii, probail pasla de izolare sau vreun cablu desi pe acolo nu vad ce cablu sa treaca. Cei de la garantie nu par dispusi sa dea jos plafonul pt acest lucru(cred ca ele e frica ca apoi sa nu se auda mai multe pacanituri). Alte idei?Mai am momemtan doar un greier destul de nereproductibil. Ceva prin plafon(fix in dreptul soferului) care se manifesta atunci cand trec peste denivalari si caroseria se contorsioneaza sa zic asa, este cumva stramba. este un fel pacanitura usoara ca si cum ceva ar atinge in plafonul masinii, probail pasla de izolare sau vreun cablu desi pe acolo nu vad ce cablu sa treaca. Cei de la garantie nu par dispusi sa dea jos plafonul pt acest lucru(cred ca ele e frica ca apoi sa nu se auda mai multe pacanituri). Alte idei?
 3. romanelu

  Dusty

  Salut, am rezolvat si eu scartaitul ce se auzea undeva in zona schimbataorului. Problema similara ca mai sus: cablurile de la tomonerie la anumite turatii ale motorului(in principiu la momemntul debraierii)atingeau pe tablia de protectie de langa teava de esapament.
 4. romanelu

  zgomot/vibratii bord

  Salut, In afara de scartaitul pe care l-a descris cyprybrasov cu timoneria, eu mai am vreo cateva: 1. Bancheta spate troncane(ambele) desi o prind foarte strans pe cuiul respectiv din sasiu; 2. Fix deasupra capului soferului la gropi se aude un zgomot cand iau gropi(pare vreun cablaj, care atinge ceva ranforsare intre capitonaj si plafoniera); 3. Bineinteles ca ma deranjeaza si centurile care ating in plasticele de la montanti laterali; Daca aveti ceva sugestii sunt binevenite.
 5. romanelu

  Tutorial Video Montaj Cotiera Duster Armster

  Deci nu stie nimeni nici un mecanic/om mai de recomandat. O sa incerc la reprezentanta.
 6. romanelu

  Cotiera Duster

  Prefer sa merg la cineva care a mai montat, zicea cineva ca pt 60 de lei prefer asa.
 7. romanelu

  Tutorial Video Montaj Cotiera Duster Armster

  Buna ziua. are cineva vreo recomandare de mecanic/service pentru montarea unei cotiere originale pe un duster? Ma intereseaza pe cine care este in Bucuresti sau pe langa. Multumesc
 8. romanelu

  Cotiera Duster

  Buna ziua. are cineva vreo recomandare de mecanic/service pentru montarea unei cotiere originale pe un duster? Ma intereseaza pe cine care este in Bucuresti sau pe langa. Multumesc.
 9. romanelu

  Duster Ph2 Laureate 1.6 16V 114 Cp 4X2 E6

  Salutare. tocmai ce am achizitionat si eu un Duster ph2 1,6 114cp si as dori sa montez o cotiera originala. aveti vreo recomandare de mecanic/service pentru astfel de operatiune(in Bucuresti). Nu as dori sa o fac acasa, de aceea intreb poate a montat cineva si oamenii au facut treaba buna.
×