Sari la conținut

De unde alimentati cu carburant Dusterul vostru?

Alimentare cu combustibil Dacia Duster  

286 membri au votat

1. 1. Specificatia de la ce companie alimentati

• Petrom
      82
    • Mol
      68
    • Lukoil
      26
    • Rompetrol
      58
    • Agip
      1
    • OMV
      47
    • Alte companii
      4

Postări Recomandate

Motorina e de la Rompetrol, dar sortimentul lor premium nu are cifra cetanica 55, are tot 51 dar are cantitate mai mare de aditivi. (Deci, o vrajeala)

Diferenta intre cea premium si cea standard este de fix o galeata de aditiv la o cisterna.

Unu la mana, EfisS 55 are cifra cetanica 55...oare de ce se numeste asa ?

Doi la mana, la Rompetrol atat sortimentul "standard" cat si sortimentul "premium" au aceeasi cantitate de aditiv (treaba valabila atat in cazul benzinei, cat si a motorinei).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Actualizare consum real GPL, in zona Brasov: - locul 1 : MOL -(~8l/100km, ~50%AC, ~70% urban (7,9l/100km sau 8,12l/100km)) ; - locul 2 : Lukoil sau Rompetrol (inclusiv parteneri) (~9l/100km,

Petrom 95 si Socar 95 puneam inainte. Apoi, cand puneam OMV 100 si Rompetrol 100, simteam diferenta mai ales in accelerare, dar si benzina se "topea" mai repede. De ceva vreme merg numai cu Petrom 99

Petrom motorina standard., de cand am luat-o de juma de an, si nu tuseste deloc. Am o statie langa bloc, in cortoceni, si mi-e foarte comod, nu ca as fi fan. Am pus de vreo doua ori d-aia mai smechera

Posted Images

Unu la mana, EfisS 55 are cifra cetanica 55...oare de ce se numeste asa ?

Doi la mana, la Rompetrol atat sortimentul "standard" cat si sortimentul "premium" au aceeasi cantitate de aditiv (treaba valabila atat in cazul benzinei, cat si a motorinei).

Ma certi degeaba, ia mai citeste o data cu atentie ce am zis!

Era vorba de motorina de la Gazprom, care E de la Rompetrol, dar premium de la Gazprom nu are 55 ca premium de la RPTRL, are 51 + aditiv.

Acuma parca am fost mai clar ;)

Link spre post

Ma stai nitel sa n-apuc sa mor chiar prost...

In tara asta unica motorina cu cifra cetanica mai mare de 51 e aia Efis55 de la Rompetrol?

Si aia scumpa de la MOL de care tot bag io de mi s-a urat de cat e?

Link spre post

Ai inteles bine Mugur. Cam toate motorinele (standard sau premium) au c.c. 51 (inclusiv MolEvo), singura cu c.c. 55 e EfixS 55 de la Rompetrol.

Nu stiu exact cum mai e motorina premium de la Socar. Acum nu mai gasesc pe net (pe pagina lor) o informatie concreta, dar parca cu ceva timp in urma scriau ca are c.c. 55. Are cineva informatii in acest sens ?

Gata Husky, scuze, acum m-am lamurit ce ai vrut sa zici.

Apropo de treaba asta se vehicula intr-un timp ideea ca MolEvo e acceasi motorina cu Efix 51.

Link spre post

Salutare,

Am o buna cunostinta care lucreaza la lukoil (sef de instalatie), sotia lui a lucrat la cantar la incarcare (tot lukoil) si ma amuza tare cand vad lumea cu "nu lukoil" doar Mol, Petrom etc.

La incarcare veneau/vin toate brandurile de pe piata si luau diferite produse petroliere rafinate/nerafinate. La Petrom se duc pe vagoane cisterna spre exemplu.

In orice caz, daca nu se alimenteaza full de la lukoi, o parte foarte mare este de aici.

Cu ceva ani in urma, intr-adevar, benzina era mai sulfuroasa si devenea coroziva la un moment dat, sau cel putin astea erau zvonurile...acum e ok.

Mentionez ca fac plinul saptamanal in weekend cu motorina ecto/premium de la lukoil. Masina trage bine.

Prin comentariul meu nu vreau sa se simta nimeni ofensat dar asta este realitatea.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Editat de chrysstyann
Link spre post

Asa o fi, dar probabil si de la incarcarea de pe cantar si pana la bompa la petrom, mol, etc, sa se mai intample chestii. Probabil ca da, probabil ca nu, nu m-ar mira. Stiu doar ca cu moto de la mol merge mai ok comparativ cu moto de la petrom. A mers si mai ok cu moto din Austria, shell parca. Am mai bagat si de la tsv, cand se aduna diferenta de pret si imi era in drum.

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...