Sari la conținut

Duster 1.5 dci 4x4 - Zgomot ciudat de la motor între 1800 și 2000 RPM (în special în viteza a 6-a)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Renault are deadline maine, 28. Dupa aceasta data, voi cauta / folosi asistenta juridica.

Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina. In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora! Ce ar trebui inlocuit pentu colegii

Am fost sunat de la Dacia, vor fi schimbate acele flanse la ambele Dustere, RAR de asemenea m-a informat ca a primit adigurari de la Renault Romania ca se va face... sa vedem cand si cum...

Posted Images

Laudabilă inițiativa dar, previzibil, se va rezolva prin:

-Nu cunoaștem / nu știm ce e TNxxxxx - normal

- Orice alte documente intră la NDA

Sper să nu am dreptate, dar având precedentul cu ACTIS 10575 și OTS-ul COCYQ pentru 1,2TCe care "nu există" deși Renault a fost condamnată în Franța nu mi-aș face iluzii.

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti doresc mult succes. Sincer. Deja prea si-au luat-o in cap, iar nesimtirea la dealership-uri atinge cote maxime. 

Ah, si tine-ne in continuare la curent cu demersurile! Sigur mai sunt si alti membri care se confrunta cu diverse probleme, dar ezita sa ia boul de coarne si sa rezolve problemele tehnice/mecanice la reprezentanta. 

Din nou, bafta! Tinem pumnii.

Link spre post

M-au sunat de la VC cu text scris de cineva mai tehnic... Marti am iarasi 'constatare' cu persoane 'din pool-ul tehnic Dacia' (cica vreo 8 persoane - poate vor toate sa mearga cu masina - in acelasi timp - sa constate... :-D ), masina va ramane o perioada la ei (la un dealer... voi primi masina 'de curtoazie') si vor face 'teste dinamice'. Pentru inceput, vor sa testeze masina din 2020 (la cel din 2022 sunetul este putin mai estompat), sper doar sa aplice nota tehnica emisa de ei TN62915, chiar ma gandesc sa NU RIDIC masina pana nu vor rezolva problema sau daca NU SE IMPLICA SERIOS in rezolvare. Poate cu ocazia asta isi vor da seama si ca pedala de ambreiaj e prea tare (a fost schimbat pe garantie DOAR discul).

Link spre post

Atentie: nota tehnica nu include solutia, e doar o indicatie pt procedura de constatare. Potrivit nemtilor, solutia pt TN62915 cu acea flansa speciala cu rol si de amortizare vibratii a fost retrasa si Dacia a amanat solutionarea pt Q1 2024 in care zice ca va oferi o alta solutie tehnica. Ma tem ca ne duce cu vorba pana iese Duster-ul din productie si cand la nimeni nu o sa ii mai pese. Ma astept sa iti spuna fie ca zgomotul este unul tehnologic si in limite normale, fie povestea cu anul viitor.

Succes si nervi tari!

Link spre post

In urma constatarilor (de data asta cu vreo 6 ingineri de la Dacia si Renault), o sa se (...) schimbe acea flansa (trecut in nota de constatare ca 'se asteapta rapsunsul pool tehnic Dacia', dar inginerul Dacia responsabil mi-a spus ca se va schimba...). Sa vedem cand si sa vedem daca vor schimba si la Dusterul cel nou, unde zgomotul este mai putin pregnant.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...