Sari la conținut

Ce fel de tractiune preferati pe Duster? 4x4 sau 4x2?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu prefer 4x4. Este o opțiune personală, nu un adevăr universal valabil pentru oricine, în orice situație. Nu cred că voi mai cumpăra vreodată o mașină fără sistem de tracțiune integrală. Este mai mul

4x4 bineinteles..nu vad rostul sa iti iei o masina de acest gen si cu o garda la sol asa inalta fara tractiune integrala...

in permanenta auto 4x4. Are 105 mii km in acelasi stil (si la precedentul Duster tot la fel am mers 120 mii km) si doar o cruce cardanica (cu gresor) din cele 2, schimbata la actuala, ca am tras de

Posted Images

am preferat pentru autostrada, la viteze de 130-140 km/h, sa merg pe modul AUTO;

cred ca asa se aseaza mai bine;

dupa 140 isi cam pierde stabilitatea, daca mai bate si vantul, dar pana in 140 este ok.

am vazut la emisiunea TOP GEAR un test facut cu 2 masinute un bmw si un golf; golful avea tractiune integrala si s-a comportat mai bine pe pista; acu sunt 1000 de tractiuni integrale, care de care mai speciala, insa cred ca pe modul AUTO sta mai bine lipita de asfalt;

parerea mea :-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
Mai este un avantaj al 4x2 fata de 4x4 la asigurari! Asta am descoperit-o acum ceva timp: asigurarea RCA si CASCO sint diferite pentru un 4x4 este aproape dubla fata de 4x2. Prima fiind incadrata la alte autovehicule (troleibuze, tramvaie, tractoare) Asa ca cei care au 4x4 trebuie sa fie si mai multumiti :D vor avea dreptul in cazul unei crize agrare sa are campurile!!! :lol:

incep cu deci 8-)

am ales 4x4 ca sa nu regret mai tarziu, recunosc chestie de mentalitate :?:

dar la rca am platit pe un an 510 lei la grup ama

casco am full, 240 lei pe luna,

masina este cu imprumut pe 10 ani,

contract cu rata fixa,

deci 10 ani am casco 240 lei pe luna, fara `franciza` cu sau fara daune.

poate nu o sa o tin 10 ani, dar nu mi se schimba anual rata la casco.

impozitul este pentru masina cu motor de 1,6, adica 70 lei pe an.

e pe benzina ca asa vreau eu :-)

e mult mai avantajos cu imprumut, ca rata la casco ramane fixa pe toata perioada imprumutului.

!!!!!240/lunax12= 2880 sau am calculat eu gresit?; 2880x10 ani = 28800; 28800/4.2=6857 Eur ? ti se pare putin sa platesti inca o jumatate de masina "numai" la Casco? eu la un 4x2 (cu asigurare dacia gold) voi plati de luna viitoare 161 Ron cu TVA!!!!!!!

cautati si pentru mine fraierul :( un casco full, adica si offroad, fara fransiza, mai ieftin de 240 lei pe luna, suma asigurata de 15.600 euroi, dar nu numai pe un an frate,ca daca faci la unii asigurare, pe primul an iti da promotie, dar dupa aceea se schimba treaba;

deci cu sau fara evenimente, eu platesc constant 240 lei pe 10 ani; io stiu ca daca ai asigurare casco, dupa fiecare eveniment rata casco pe anul urmator creste 8-)

astept comentarii, chiar daca topicul nu este despre asigurare :-)

Link spre post

Toate asigurarile oficiale din Romania acopera doar evenimentele de pe sosea, deci offroad nu ai casco. Daca vrei ceva asigurare in afara drumului sunt asigurarile speciale care se incheie pe expeditie si sunt fff scumpe.

Paste fericit!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...