Sari la conținut

Ce fel de tractiune preferati pe Duster? 4x4 sau 4x2?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu prefer 4x4. Este o opțiune personală, nu un adevăr universal valabil pentru oricine, în orice situație. Nu cred că voi mai cumpăra vreodată o mașină fără sistem de tracțiune integrală. Este mai mul

4x4 bineinteles..nu vad rostul sa iti iei o masina de acest gen si cu o garda la sol asa inalta fara tractiune integrala...

in permanenta auto 4x4. Are 105 mii km in acelasi stil (si la precedentul Duster tot la fel am mers 120 mii km) si doar o cruce cardanica (cu gresor) din cele 2, schimbata la actuala, ca am tras de

Posted Images

În altă ordine de idei, îmi cer scuze pentru off-topic, dar un punct al lui, cu cele trei ale mele, ies patru puncte de contact ale Duster-ului cu solul. Toate cu tracţiune => 4×4.

QED.

Vai, au început să pună restricţii de viteză pe coclauri…eu nu am voie peste (20)!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
În altă ordine de idei, îmi cer scuze pentru off-topic, dar un punct al lui, cu cele trei ale mele, ies patru puncte de contact ale Duster-ului cu solul. Toate cu tracţiune => 4×4.

QED.

Vai, au început să pună restricţii de viteză pe coclauri…eu nu am voie peste (20)!

Mai hatrule lasa poantele si povesteste-ne cu e cum mersul masinii fara motor => cel mai mic consum posibil, la voi la Iasi la iesirea spre Vaslui, parca zona Bucium Ii zice unde mere masina singura la deal :) Si in zona sunt si surpari ale pamantului unde se observa nisip pietrificat cu cochilii de scoici ceea ce atesta ca o data ai fost vecin cu "Dalex" :idea:

Link spre post
Mai hatrule lasa poantele si povesteste-ne cu e cum mersul masinii fara motor => cel mai mic consum posibil, la voi la Iasi la iesirea spre Vaslui, parca zona Bucium Ii zice unde mere masina singura la deal :)

OT: Asa se crede ca masina merge la deal, dar de fapt e vale: s-au facut masuratori (topografice sau cum le zice, imi scapa termenul stiintific) si s-a demonstrat ca de fapt masina merge singura la vale, e doar iluzie optica ca la deal.

Link spre post

Avem si noi in Dobrogea o zona unde mere masina la deal. Nu am idee daca e iluzie optica sau nu, cert e ca merge masina, bidon de apa, mingea lu fiumiu si ce altceva am mai gasit prin masina pentru intins pe sosea:D

On-mere si 4x2 si 4x4=))

Link spre post
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...