Sari la conținut

Ce fel de tractiune preferati pe Duster? 4x4 sau 4x2?

Postări Recomandate

pt gxgl48:

Dupa ce ti-am citit toate mesajele, am concluzionat ca esti un simplu diletant.

RCA-ul are acelasi pret si pt un 4x4 si pt un 4x2, pt ca fac parte din aceeasi categorie, conform societatilor de asigurari:

Autoturisme (inclusiv cele de teren si automobile mixte a caror masa autorizata nu depaseste 3.5t)

Autovehicule pentru transport persoane (inclusiv autospecializate pentru transport persoane)

Autoutilitare, Autofurgonete, Autocamioane, Autospeciale

Remorci si semiremorci

Tractoare rutiere

Motociclete

.... cred ca se vede clar aici. Se poate verifica si pe net sau la orice societate de asigurare.

CASCO nu este dublu decat in imaginatia ta. diferenta de pret este de cca 20%, si asta se datoreaza doar diferentei de pret dintre cele 2 variante 4x4 sau 4x2.

Deranjant este faptul ca vrei sa dezinformezi si sa induci in eroare.

In rest nu ne deranjeaza ca ti-ai ales sa traiesti in bezna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 164
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu prefer 4x4. Este o opțiune personală, nu un adevăr universal valabil pentru oricine, în orice situație. Nu cred că voi mai cumpăra vreodată o mașină fără sistem de tracțiune integrală. Este mai mul

4x4 bineinteles..nu vad rostul sa iti iei o masina de acest gen si cu o garda la sol asa inalta fara tractiune integrala...

in permanenta auto 4x4. Are 105 mii km in acelasi stil (si la precedentul Duster tot la fel am mers 120 mii km) si doar o cruce cardanica (cu gresor) din cele 2, schimbata la actuala, ca am tras de

Posted Images

Vizitator gxgl48
pt gxgl48:

Dupa ce ti-am citit toate mesajele, am concluzionat ca esti un simplu diletant.

RCA-ul are acelasi pret si pt un 4x4 si pt un 4x2, pt ca fac parte din aceeasi categorie, conform societatilor de asigurari:

Autoturisme (inclusiv cele de teren si automobile mixte a caror masa autorizata nu depaseste 3.5t)

Autovehicule pentru transport persoane (inclusiv autospecializate pentru transport persoane)

Autoutilitare, Autofurgonete, Autocamioane, Autospeciale

Remorci si semiremorci

Tractoare rutiere

Motociclete

.... cred ca se vede clar aici. Se poate verifica si pe net sau la orice societate de asigurare.

CASCO nu este dublu decat in imaginatia ta. diferenta de pret este de cca 20%, si asta se datoreaza doar diferentei de pret dintre cele 2 variante 4x4 sau 4x2.

Deranjant este faptul ca vrei sa dezinformezi si sa induci in eroare.

In rest nu ne deranjeaza ca ti-ai ales sa traiesti in bezna.

Mestere esti departe de adevar. Cauta si tu pe alte forumuri si vezi ce spun oameni care au 4x4 si 4x2. Eu aici nu fac nici dezinformari si nici INTERESE!!! Iar matale se pare ca de prea multa LUMINA ti s-a suit la CAP!

Diferenta de pret pe care vad ca o recunosti si tu de (20%) sta cam asa: la un duster 4x4 se plateste in jur de 2700-3200 Ron pe an iar la un Duster 4x2 in jur de 1700-2200 Ron pe an daca la tine asta inseamna 20% inseamna ca ai fi foarte bun in guvernul BOC. Nu stiu care din noi dezinformeaza, inteleg ca Dacia vrea sa vinda cu tot dinadinsul 4x4 ca deh taxe mai mari consum mai mare etc chestii de marketing. Dar de aici pina la a-mi baga mie pe gat vrajeli de 2 lei te rog sa te abtii de la comentarii. In orice caz iti multumesc pentru enlightment. Si multumesc si pentru faptul de a ma onora cu apelative de gen care esti matale.

Si inca ceva : ma bucur cind ma "citeste" cineva! Da cred ca si eu te-am "citit" :lol:

Link spre post
Vizitator gxgl48
Mai este un avantaj al 4x2 fata de 4x4 la asigurari! Asta am descoperit-o acum ceva timp: asigurarea RCA si CASCO sint diferite pentru un 4x4 este aproape dubla fata de 4x2. Prima fiind incadrata la alte autovehicule (troleibuze, tramvaie, tractoare) Asa ca cei care au 4x4 trebuie sa fie si mai multumiti :) vor avea dreptul in cazul unei crize agrare sa are campurile!!! ;)

incep cu deci :D

am ales 4x4 ca sa nu regret mai tarziu, recunosc chestie de mentalitate :P

dar la rca am platit pe un an 510 lei la grup ama

casco am full, 240 lei pe luna,

masina este cu imprumut pe 10 ani,

contract cu rata fixa,

deci 10 ani am casco 240 lei pe luna, fara `franciza` cu sau fara daune.

poate nu o sa o tin 10 ani, dar nu mi se schimba anual rata la casco.

impozitul este pentru masina cu motor de 1,6, adica 70 lei pe an.

e pe benzina ca asa vreau eu :lol:

e mult mai avantajos cu imprumut, ca rata la casco ramane fixa pe toata perioada imprumutului.

!!!!!240/lunax12= 2880 sau am calculat eu gresit?; 2880x10 ani = 28800; 28800/4.2=6857 Eur ? ti se pare putin sa platesti inca o jumatate de masina "numai" la Casco? eu la un 4x2 (cu asigurare dacia gold) voi plati de luna viitoare 161 Ron cu TVA!!!!!!!

Link spre post
Mai este un avantaj al 4x2 fata de 4x4 la asigurari! Asta am descoperit-o acum ceva timp: asigurarea RCA si CASCO sint diferite pentru un 4x4 este aproape dubla fata de 4x2. Prima fiind incadrata la alte autovehicule (troleibuze, tramvaie, tractoare) Asa ca cei care au 4x4 trebuie sa fie si mai multumiti :D vor avea dreptul in cazul unei crize agrare sa are campurile!!! :lol:

incep cu deci 8-)

am ales 4x4 ca sa nu regret mai tarziu, recunosc chestie de mentalitate :oops:

dar la rca am platit pe un an 510 lei la grup ama

casco am full, 240 lei pe luna,

masina este cu imprumut pe 10 ani,

contract cu rata fixa,

deci 10 ani am casco 240 lei pe luna, fara `franciza` cu sau fara daune.

poate nu o sa o tin 10 ani, dar nu mi se schimba anual rata la casco.

impozitul este pentru masina cu motor de 1,6, adica 70 lei pe an.

e pe benzina ca asa vreau eu :ugeek:

e mult mai avantajos cu imprumut, ca rata la casco ramane fixa pe toata perioada imprumutului.

!!!!!240/lunax12= 2880 sau am calculat eu gresit?; 2880x10 ani = 28800; 28800/4.2=6857 Eur ? ti se pare putin sa platesti inca o jumatate de masina "numai" la Casco? eu la un 4x2 (cu asigurare dacia gold) voi plati de luna viitoare 161 Ron cu TVA!!!!!!!

stiu, am gresit, iertare, nu mai fac de alta data :geek:

Link spre post

Scuze ca ma bag in polemica voastra, dar nu e normal si mai ales nu e corect ceea ce discutati voi aici.

In primul rand asigurarea de tip CASCO nu are acelasi tarif pe lungimea contractului si, in mod firesc, nu acopera aceeasi suma, deci afirmatia: "!!!!!240/lunax12= 2880 sau am calculat eu gresit?; 2880x10 ani = 28800; 28800/4.2=6857 Euro" e cel putin aberanta.

Apoi acest tip de asigurare se face in functie de valoarea autovehicolului si nu in functie de axele motoare, deci pentru un duster de 13200 4x4 pretul va fi mai mic decat un duster 4x2 de 15800 euro.

!!!Ajunge, ca am scris destul. Ideea e sa nu se uite vreun atotstiutor aici si sa nu isi ia masina calumea pentru ca a citit cateva ineptii aici!!!

Link spre post
Vizitator gxgl48
Scuze ca ma bag in polemica voastra, dar nu e normal si mai ales nu e corect ceea ce discutati voi aici.

In primul rand asigurarea de tip CASCO nu are acelasi tarif pe lungimea contractului si, in mod firesc, nu acopera aceeasi suma, deci afirmatia: "!!!!!240/lunax12= 2880 sau am calculat eu gresit?; 2880x10 ani = 28800; 28800/4.2=6857 Euro" e cel putin aberanta.

Apoi acest tip de asigurare se face in functie de valoarea autovehicolului si nu in functie de axele motoare, deci pentru un duster de 13200 4x4 pretul va fi mai mic decat un duster 4x2 de 15800 euro.

!!!Ajunge, ca am scris destul. Ideea e sa nu se uite vreun atotstiutor aici si sa nu isi ia masina calumea pentru ca a citit cateva ineptii aici!!!

Vrei sa spui ca daca ai contract de leasing pe 7 ani contractul Casco nu este in suma fixa pe aceeasi perioada??? Inseamna ca esti edxtrem de "bine" informat. Cred ca ma retrag de aici de pe forum ca vad ca sint numai atotstiutori pe aici! Care vorbesc numai si numai INEPTII si nimic constructiv. Aici nu exista dialog ci doar mentionari de "cunostiinte" foarte "bine" informate!

AICI SE DISCUTA DESPRE 4x2 SAU 4x4

Link spre post

Nu, nu este suma fixa. Verifica-ti contractul sa nu ramai uimit. Daca vrei o comparatie: contractul CASCO despagubeste direct proportional cu suma datorata bancii.

Revenind on - 4x2 este preferat de cei ce nu parasesc soseaua, iar 4x4 de cealata categorie (redundant, nu:D).

Link spre post
Vizitator gxgl48
Nu, nu este suma fixa. Verifica-ti contractul sa nu ramai uimit. Daca vrei o comparatie: contractul CASCO despagubeste direct proportional cu suma datorata bancii.

Revenind on - 4x2 este preferat de cei ce nu parasesc soseaua, iar 4x4 de cealata categorie (redundant, nu:D).

Interesant ce spui adica pe undeva am ceva dreptate cind spun ca 4x2 este fiabil? Ca 4x4 il iau doar cei care lucreaza ca padurari la Romsilva? In orice caz 4x4 reprezinta 53% din vanzarile Duster. Deci (spun si eu deci) traim intr-o tara plina de 4x4!!! :ugeek:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...