Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

depinde foarte mult cum exploatezi instalatia de stergatoare pentru parbriz, ce lame folosesti, dar in sezonul rece , cand ninge, niste lame mai mici fac diferenta, stiu ca nu crezi, si mai stiu ca am inlocuit multe motorase la dacia, erau pe masini utilizate zilnic destul de mult, asa ca nu vorbesc din auzite.

nu o sa cada motorul in prima iarna, doar ca in timp potentialul de defect se mareste, asta inseamna, 3, 5 ani, deci nu o luna doua si daca cineva are impresia ca ar conta, poate sa tina cont si de cele spuse de mine, cele spuse de tine le stim si stim si ce urmeaza sa zici.

Dac-as vorbi si eu despre Q7 as fi la fel de pe langa subiect ca si tine...

Tu ai inlocuit multe motorase de stergatoare la Dacia... Eu, in 700 kkm (cu 4 dacii) n-am schimbat niciodata vre-un motoras. Si la toate am montat stergatoare mai mari. Iar iarna... masinile nu stateau in casa!

sfaturile mele nu sant cele pe care cineva ar vrea sa le auda insa ele sant cele de care este nevoie.

Ai putea sa ne luminezi daca tu dai sfaturi din pozitia omului care-si curata de zapada, iarna, toata masina inainte de a pleca de pe loc... sau... dai la stergatoare pana dispare toata zapada?

... ceea ce se intampla aici poate fi catalogat in linii mari ca o prostie...

Si... ca sa-nchei "polemica"... Incearca sa nu mai faci toti utilizatorii de Duster "prosti" caci nu cred (sau... pana acum nu ai demonstrat) ca tu esti mult mai invatat... in ceea ce priveste Duster-ul/Dacia. Asta ai putea sa-l consideri un AVERTISMENT!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

esti in eroare mare, eu nu am facut pe nimeni prost, a face o prostie nu implica sa fii prost, poti sa gresesti, e o diferenta foarte mare, in acest sens nu stiu daca au un rost avertismentele tale, aruncate prea usor si gratuit, la misto.

cine a vrut a inteles ce am avut de zis, eu zic ca e prea ieftin subiectul sa facem cine stie ce dezbatere, asta am observat eu, se mareste forta necesara impingerii zapezii adunate sau in curs de adunare pe parbriz, normal ca dai zapada la o parte, insa daca ninge folosesti stergatoarele fara sa iesi din masina, uzura se acumuleaza mai repede, ma refer la motoras, lagarele angrenajului.

Link spre post

Și cu parbrizul curățat, după o ninsoare ușoară pe parbrizul încălzit și staționare peste o oră se formează o peliculă de gheață între ștergătoare și parbriz care poate suprasolicita motorul de angrenare al acestora, indiferent de lungimea lor…

Link spre post
  • 4 weeks later...

cu cat este mai mare lungimea stergatorului cu atat forta de stergere este mai mare, automat acel motoras depune o forta mai mare in functionare....legile fizicii, asta insemnand,"teoretic" cel putin, o uzura mai rapida a motorasului,dar practic acest motoras este capabil sa duca si niste stergatoare mai lungi cu aprox 5-10 cm(acea uzura mai "rapida" este nesemnificativa),aceasta combinatie cu stergatoare mai lungi (60cm-stg si 55cm-dr) eu o am de aproximativ 5 ani fara nici o problema

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...