Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

In primul an al Duster-ului mi-am luat si eu stergatoare Valeo... deh, fite! Stergeau ft bine, nimic de spus. Numai ca... intr-o zi cu soare, in fata casei sefului politiei Cernavoda... cineva a "sters-o" si cu stergatoarele mele (nu numai in Bucuresti se sterpelesc stergatoare ;) ). Asadar, acela a fost momentul critic in care am spus... Decat stergatoare de calitate care sa ma tina max 1,5 ani, mai bine de astea de Supermarket la 8 ron/buc si le schimb la 6 luni. Incerc diverse variante pana ajung la compromisul cel mai bun si cu calitatea stergerii dar si cu dimesiunea triunghiului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam câte tipuri au fost până acum şi care au fost mai harnice?

Cred ca la ceea ce am scris eu adresezi intrebarea. (dac-ai da cu Quote, ar intelege lumea pe cine-ntrebi).

Tipuri nu au fost decat AERO iar ca dimensiuni... am plecar de la ce spunea @denon2808 si am ajuns undeva parca pe la 52 (stg) ci 50 (dr) Nu mai stiu exact caci astea le luasem pt L200-le de la serviciu si intre tim am ramas fara el.

Link spre post

Eu am avut flat-uri de 17lei bucata de la Mol/Petrom. 24" stanga si 20" drepta(ar merge de 21'' dar nu am gasit cand am cautat). M-au tinut vreo 7-8 luni, dar sunt si genul care sterge parbrizul si pt o musculita:)))

De 2 saptamani am luat din Carrefour la 6 lei bucata(exact aceleasi dimensiuni). momentan sterg bine, acuma cat ma vor tine, voi vedea:)

Link spre post
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...