Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

@denon2808, dupa cum vad cele 2 stergatoare se ating intre ele cand sunt jos. Cum se comporta la tine pe perioada iernii cand se aduna gheata acolo? Ma refer atunci cand pe perioada zilei de iarna se topeste zapada, iar pe timpul noptii apa ingheata facand masa comuna intre cele 2. Evident ca trebuie sa staisa se topeasca gheata si apoi sa pleci la drum. Gheata afecteaza cam tare cauciucurile acelea moi. La mine unul este cam de 1 cm distanta intre ele intre ele cand sunt jos. prea mult nu cred ca ai castigat daca ai pus la limita

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@denon2808, dupa cum vad cele 2 stergatoare se ating intre ele cand sunt jos. Cum se comporta la tine pe perioada iernii cand se aduna gheata acolo? Ma refer atunci cand pe perioada zilei de iarna se topeste zapada, iar pe timpul noptii apa ingheata facand masa comuna intre cele 2. Evident ca trebuie sa staisa se topeasca gheata si apoi sa pleci la drum. Gheata afecteaza cam tare cauciucurile acelea moi. La mine unul este cam de 1 cm distanta intre ele intre ele cand sunt jos. prea mult nu cred ca ai castigat daca ai pus la limita

Acum nu-ti inchipui ca se face un gogoloi mare de gheata acolo unde se ating superficial lamele :) Comparativ, se lipesc mult mai tare de parbriz decat se lipesc ele intre ele, in punctul ala de 1 mm, unde daca le atingi se dezlipesc imediat.

Link spre post

Pana la urma, fiecare isi pune dimensiunile/tipul care ii convine, eu unul merg pe dimensiunile astea cam din primavara lui 2012. Le schimb la 1 an si aia e. Cu ridicatul stergatoarelor, i-am copiat pe nemti, in 95% din cazuri i-am vazut cu stergatoarele in aer si ma-ntrebam de ce? E mai simplu sa le cureti direct, in loc sa sapi dupa ele sa le dezlipesti... ;)

Link spre post
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...