Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

Eu, de exemplu, le am de aproape 2 ani (sunt cele originale). Se comporta perfect (sterg "chirurgical" si nu fac nici un zgomot) asa ca n-am de ce sa le schimb.

Recunosc ca ma deranjeaza "triunghiul" dar parca nu ma indur sa le schimb (din motivele de mai sus) pana nu dau semne de pensionare pe caz de boala :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu le schimb la cateva luni (4-6) cu ceva stergatoare de la Auchan, tip blade, cam 11 lei perechea. Cand le schimb sunt inca ok, dar nu perfecte, si pentru cat costa, prefer sa le schimb des. Sterg ok, fara urme si fara zgomot. De obicei merg pe unul de 55 si unul de 50 cm.

Link spre post

Sa inteleg ca si la primele modele de PH2 au venit egale ca dimensiuni ?

A mea a venit cu dimensiuni diferite, mai exact 60 + 45 cm. Evident ca acum nu mai exista acel "triunghi". Mi-am luat alt set de stergatoare Valeo (60 + 48cm) si pe cele din fabrica le tin ca rezerva.

Ca idee in stanga 60cm e cam maxim, ma rog cred ca se poate pune un stergator mai lung, dar nu are rost, aceste sterge aproape pana sus. In drepta se poate pune si unul putin mai lung 50-51cm, ca daca ar fi mai lung, 53-55cm deja s-ar suprapune peste cel din stanga...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...