Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

M-am urcat in masina din showroom si am verificat timoneria, apoi mi-a fost clar ca toate sunt asa, iar înlocuirea nu mi-ar aduce nimic nou. Cred ca s-ar putea ca in timp sa-si mai dea drumul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Rulmentul hidraulic de ambreiaj e, în mare la fel, diferă poziția tevii de alimentare și a urechilor de prindere, astfel că poți avea 2 Dustere ph3 cu aceeași motorizare fiecare cu rulment diferit (implică carcasă cutie diferită ! deși cutia are fix același cod și indice) funcție de perioada de fabricație - era adblue a adus modificări peste toate reperele.

Dacă schimbi linia de eșapament cu una identică, originală, montată în reprezentață,  pe banii+timpul tău nu pierzi garanția - dar tu nu vrei originală vrei altceva.

Link spre post

Am pus 2 poze cu toba de la 1,33 -ul meu (strict) pentru comparatie. Masina împlinește maine un an de când a fost asamblata.

20210218_121343.jpg

20210218_121332.jpg

Link spre post

Cred ca la mine au detectat problema cu pistonul de ambreiaj, daca nu ma insel, care 'freaca' la apasare (cred ca e cam la fel cu problema ce apare la Clio/Megane...). 

Esapament nu vreau nimic diferit de original, vreau sa nu fie ruginit / sa nu rugineasca asa repede. Nu sunt adeptul modificarilor fata de standard, am afirmat asta, insa daca se pot aduce imbunatatiri, vreau sa le fac pastrand garantia - o sa ma lupt sa obtin asta; iar chestia cu conditiile de garantie disponibile si citite DUPA achizitionare ma face sa ma scarpin dupa ureche... Sigur ca trebuia sa le cer inainte de cumparare, asa cum fac toti, doar eu am fost prea increzator, asa-i?

Editat de ninoniculescu
Link spre post

Raspuns dealer via Dacia (probabil...). Voi mai intreba inca o data la Dacia daca acesta este raspunsul lor final pentru ca de miercuri pana azi rugina a avansat, acum esapamentul e ruginit mai mult. O sa intreb si daca e normal sa necesite 1 zi doar  pentru diagnosticarea pompei de ambreiaj si voi cere test de drum sa vada si ei cat de prost conduc eu si cum se comporta timoneria si ce zgomote se aud de la ea si de la schimbarea ambreiajului.

raspDacia.jpg

Intre timp, pana VC se sesizeaza, Protectia Mediului m-a redirectat la RAR, asteptam si raspunsul lor, probabil se va ajunge la certificatul de conformitate sau ceva documente tehnice ale producatorului esapamentului, pe care, daca il / le voi avea, il / le voi publica aici. Cred ca voi apela Protectia Consumatorului ca ultima speranta ca am cumparat in necunostinta de cauza, cu lipsa de informatii concrete despre garantii, daca le-as fi avut, nu as mai fi facut tambalau si as fi fost satisfacut cu rugina, ar fi facut parte din banii pe care-i platesc... :-|

Link spre post
  • 4 weeks later...

Raspunsul final Dacia este ca daca cumva indraznesc chiar doar sa vopsesc toba ruginita si se defecteaza altceva  - adica orice au spus: caroserie, motor, electrica, ORICE piesa - si "se constata in cadrul RETELEI ca defectul este din cauza interventiei 'in afara retelei' Dacia", se pierde garantia pentru intreaga masina. Totul suna ireal de mafiot, ii vad in stare sa spuna ca motorul s-a stricat (Doamne Fereste!) daca am sters cu servetele geamurile! Eu am ajutat Dacia in perioada de criza si am primit deget mijlociu dupa ce am iesit cu masina noua de la dealer. Am cerut sa fie inlocuita toba cu o piesa CONFORMA originala, pe banii mei, cu garantia ca nu mai rugineste si au spus ca NU POT GARANTA asta. Adica mi-am luat Dacia in pat cu mine, deja moleculele ei sunt amestecate cu fluidele mele, sunt infectat cu rugina. Astept documentul scris, va trebui sa fac multe sesizari si sa il primesc dupa cum o doamna foarte draguta de la VC mi-a spus - nici ea nu credea ca e chiar asa cu garantia, mi-a recunoscut... :-D Cu hartia in mana si cu lipsa raspunsului (in termenul legal de 30 de zile) RAR referitor la certificate de conformitate al componentelor auto ale fabricantului Dacia, voi vedea impreuna cu prietenii din domeniul justitiei si media / Internet_Spread cum ne putem distra.

• Like 1
  • Trist 1
Link spre post
  • 5 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...