Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

• Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Nu am acum posibilitatea sa 'ies la zapada', dar daca te uiti dinspre stergatoare catre capota vei vedea capacul tubului de umplere cu lichid parbriz si un furtun de stropire, acolo e si grila pe unde trage aeroterma aer in interior, despre acea zona vorbesc.

c.jpg

Editat de ninoniculescu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E ok. Sa vezi cu e la Citroen sau VW( nu mai zic de stergatoare ca nu le poti ridica cand e capota inchisa.

Nu te preocupa- acum e flescaiala si se duce apa prin topire. Altfel ramane zapada acolo dar nu deranjeaza. Prespun ca nu astepti sa se duca singura  daca e inghetata ca iarna nu i ca vara.

Oricum daca mergi cu masina in perioada iernii trebuie sa respecti regulile ( tot ce inseamna bloc optic, geamuri, sistem de climatizare  sa fie perfect operationale si masina curatata de zapada / gheata.

Drumuri bune colegu'

o idee :

Perie Telescopica Zapada cu Lamela Cauciuc pentru Apa si Racleta Curatare Gheata - eMAG.ro

Perie Telescopica Zapada cu Lamela Cauciuc pentru Apa si Racleta Curatare Gheata - eMAG.ro

Dedeman - Perie auto cu racleta, pentru parbriz, 75 cm - Dedicat planurilor tale

https://www.dedeman.ro/ro/perie-auto-cu-racleta-pentru-parbriz-75-cm/p/7053781?gclid=CjwKCAiAu8SABhAxEiwAsodSZCLF-4V2DkWRWvibJswQ-KQltKbLyANJaLL9G4Y85aDqaJaV_ewHJBoCOAAQAvD_BwE

Link spre post

Am intrebat deoarece la drum lung am intampinat  acolo depozit de zapada plus maglavais (mazga, noroi, lichid parbriz) dupa stergerea parbrizului, care dupa parcare de 15 minute la -11 grade s-a facut bloc de gheata si s-a dezghetat dupa 5 zile, nu am avut cum sa o inlatur din acea zona, decat daca as fi aruncat apa... fie ea si calduta - cu riscurile de rigoare, desigur. Capota nu am putut-o deschide, nu am vrut sa risc nimic cu acel bloc de gheata acolo. S-a topit dupa 5 zile cand au mijit temperaturi pozitive, atunci a disparut usor-usor si zapada de pe baterie si calculatorul de injectie. :) A, da, si stergatoarele trebuie ridicate/coborate in ordinea 'specificata de producator', altfel se incaleca. :))

Editat de ninoniculescu
Link spre post

Dat zapada cand e moale, cu o perie auto cu maner de lemn, inclusiv in zona aia. Se gasesc peste tot. De ce de lemn ? Pentru ca am vazut ca perii de la ele sunt mai moi ( la marea majoritate ) si in plus, daca dai din greseala pe caroserie/vopsea, ori cu perii ori cu manerul, nu se zgarie. La astea de plastic am vazut ca este mai mare probabilitatea sa ramana zgarieturi daca dai cu manerul sau altceva, fiind mai dure.

Link spre post

Am asa ceva cu fire de par natural, o folosesc / o sa o folosesc si diseara, am si husa parbriz care acopera si lateralele si oglinzile, dar zona aia nu o pot acoperi (vantul baga zapada sub husa si ne-trecand de stergatoare, se va aduna acolo). Problema am avut-o dupa un drum mai lung cu zona aia, deja ma gandesc la un deflector acolo sau ceva din fibra de sticla /  silicon negru; cand plec de pe loc nu las nici un 'praf de zapada' pe masina, asta daca nu ninge in acel moment sau daca nu plec de acasa si ma grabesc tare (doar geamurile atunci...).

16117498259896483579502735046026.jpg

Editat de ninoniculescu
Link spre post

Ma bucur ca au raspuns colegii, eu nu am apucat iarna serioasa anul ăsta la TM. As merge pe îndepărtarea zăpezii, iar daca îngheață si treaba devine serioasa, as folosi un degivrant din acela de parbriz (ceva mai de calitate) - apa calduta va îngheța din nou. Degivrantul, respectiv vaporii acestuia sunt inflamabili, solutia asta poate fi folosita doar in zona parbrizului. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...